Engedjük szabadjára a fantáziánkat!

A vászonképeket leggyakrabban egyrészes dekorációként alkalmazzák, és jellemző, hogy inkább a kép tartalmával kreatívkodnak. Készíthetünk ugyanis fotómontázst szabályosan elrendezett alakzatban, vagy valamilyen különleges, szabadkézi elrendezést is választhatunk. 

Játszhatunk a színekkel, szűrőkkel és effektusokkal, de akár fekete-fehér képi világ mellett is dönthetünk. Mindemellett még extrábbá varázsolhatjuk a vászonképeket, ha szétdarabolva az eredeti képet, többrészes változattá alakítjuk azt át.

Készíttess nagyszerű dekorációként szolgáló, egyedi többrészes vászonképet a vaszonkep.hu segítségével, hogy igazán feldobd otthonod!

Többrészes vászonkép dekorációként

A szép emlékeket idéző fotók megérdemelnek egy különleges helyet otthonunkban. A figyelmet pedig még inkább ráirányíthatjuk a falra, ha többrészes vászonképet készíttetünk a nagyszerű emlékekből. Engedd, hogy kreativitásod magával ragadjon, és varázsold lenyűgöző panorámaképeid vagy egyéb, személyes kedvenc fotóid nagyszerű többrészes vászonképekké!

vaszonkephu-2022-augusztus-linkmarketing-2.jpg

Ha felosztod kiválasztott képedet több részre, a hatás megsokszorozódik, és megtölti az üres falfelületet élettel. A több részből álló vászonkép lehetővé teszi, hogy különböző formákban és méretekben mutassuk meg kreativitásunkat. Azt pedig, hogy hány részre és mekkora méretre daraboljuk a képet, csupán a rendelkezésre álló falfelület határozza meg.

Hova érdemes többrészes vászonképet helyezni?

Otthonunk üres falfelületeit szinte bármely helyiségben feldobhatjuk többrészes vászonképpel. Nemcsak szentimentális értékként még otthonosabbá teszik a szobákat, hanem nagyszerűen dekorálják is a teret. Díszíthetjük velük a nappalit, folyosót, de akár a hálószobát is.

Sok irodában is népszerű megoldás, hogy különböző panorámaképeket akasztanak a falra, hogy kreatívabbá és vonzóbbá tegyék az irodai környezetet. Találkozhatunk továbbá különleges alkalmakról vagy ünnepekről készült fényképekkel is, melyek vonzóvá teszik a munkahelyet az interjúra érkezők számára. 

Emellett az ott dolgozó kollégák is motiváltabbnak érezhetik magukat a nagyszerű csapatépítőkről vagy díjátadókról készült vászonképek láttán. Bármilyen konferenciatermet, irodát is nagyszerűen feldobhatunk egy-egy hangulatos vászonképpel, mely nyugalmat áraszt a könnyebb munkavégzés érdekében.

Látogass el a vaszonkep.hu weboldalára, és meríts inspirációt a vászonképekben rejlő végtelen lehetőségekből! Dobd fel otthonod egyedi, tartós, és esztétikus dekorációval!