A PCGamesN nevű oldal egyik újságírója egy névtelen e-mailt kapott egy játékostól, aki azt állította, hogy a Bodycam új pályáján, az Abandoned Hospital-on több helyen is az 1488-as számba botlott. Az újságíró csatlakozott a fejlesztők Discord szervezéhez, ahol több játékos szintén jelezte az 1488-as szám felbukkanását, az alábbi videóban rögtön az elején láthatjátok graffitiként. 

Na de mi ezzel a gond? - tehetnétek fel a kérdést, ahogy mi is feltettük, mert eddig nem is sejtettük, hogy az 1488 egy neonáci szimbólum, pedig de. A 14 a "14 szó" című szlogenre, a 88 pedig egy manifesztumra utalhat, amiket David Lane, a The Order nevű terrorszervezet tagja talált ki; a 88 továbbá az amerikai ABC 8. betűjére, a H-ra utal: HH, azaz heil Hitler.

Az újságíró elküldte kérdéseit a témában a Bodycam kétfős fejlesztőcsapatának, a Reissad Studio-nak, de válasz egyelőre nem érkezett tőlük. Kíváncsian várjuk hová fut ki a sztori, mi simán el tudjuk képzelni, hogy full véletlen az 1488. Ti mit gondoltok?