Több álláshirdetés is feltételként köti ki, de ha kifejezetten sofőrködni szeretnénk, akkor pedig egyenesen elengedhetetlen.

Munkák B kategóriával Heves vármegyében

Ha álláskereső gyűjtőoldalakon nézelődünk, például az Egerállás oldala is ilyen, a futár állás Eger fuvarozás szektorában igazán számottevő a nyitott pozíciók száma. Webshopok, pékségek, élelmiszeri vállalatok keresnek olyan sofőröket, akik segítenének az áruszállításban. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Péksütemények, kenyerek szállítója

Jóllehet a pékségben korán kezdődik a munkanap, olykor hajnali kettőkor, viszont hamarabb véget is ér, ezért aki össze tudja egyeztetni a többi napi feladataival, annak akár másodállásban is végezhető munka lehet a kenyérfélék, péksütemények kiszállítása. 

Eger melletti településen működő sütöde keres olyan munkatársat, aki igent tud mondani erre a hajnali indulásra, és segít kiszállítani a pékárut a közeli településeken lévő saját vagy viszonteladói üzletekbe.

egerallashu-2023-augusztus-linkmarketing-2.jpg

A sofőr állások jellemzője az is, hogy nem csupán a szállításból áll, hanem kérik a fel- és lepakolásnál is a segítséget, illetve akad némi papírmunka is. Ebben az esetben is így van ez. 

Hűteni való élelmiszerek szállítása

A hűtendő élelmiszerek a fuvarozás világában külön kategóriába sorolhatóak, ugyanis fokozott óvatossággal kell eljárni, hogy nehogy megromoljanak az alapanyagok. Ennek érdekében hűtőautókat alkalmaznak, amelynek belső hőmérsékletére mindig oda kell figyelnie a sofőröknek. Ezeket a kocsikat is legtöbb esetben - a méretük miatt - lehet B kategóriás jogosítvánnyal vezetni. 

Ebben a kategóriában is találunk hirdetést az Egerállás oldalán. Egy húsnagykereskedelmi vállalat áruszállító kollégát keres, de lehet jelentkezni tejtermék kiszállításra is. E kettőnél azért óvatosan megemlítendő, hogy aki nehezen viseli a nehezebb illatokat, lehet érdemesebb inkább más lehetőséget választania. 

Áruterítők

Áruterítőnek nevezünk mindazon személyeket, akik meghatározott időben különféle áruk kiszállítását végzik a megadott címekre. Például egy autóalkatrészek forgalmazásával foglalkozó egri vállalat keres telephelyére olyan kiszállító munkatársat, aki képes lenne a feladat szakszerű elvégzésére. Fő feladatai a következők lesznek: egyrészt az alkatrészek időben történő kiszállítása, akciós termékek menedzselése, piaci igények felkutatása, adatgyűjtés, pénzkezelési műveletek végrehajtása. 

A fent említett futár munkalehetőségek közös elvárásai közé tartoznak, hogy legyen egyrészt jogosítványunk, tudjunk önállóan dolgozni, valamint hogy vegyük ki a részünket a járulékos munkából is. Ha ezeket szem előtt tartjuk, bárhová is jelentkezünk, meg lesznek velünk elégedve.