Gőzerővel dolgoznak a 2021-es Mortal Kombat-film folytatásán, amelyben szerepet kap a videojáték-sorozat egyik legismertebb karaktere, Kitana is, akiről megérkezett az első fotó – nem másnak, mint az MK alkotójának, Ed Boonnak a jóvoltából. Edenia hercegnőjét a Netflixre gyártott Riverdale-ből és a Resident Evil-tévésorozatból ismerős Adeline Rudolph játssza, és noha a Boon által megosztott képen nem látszik sem az arca, sem a teljes jelmeze, a figura ikonikus acélból készült legyezője jól kivehető rajta, amellyel a hölgy már az első feltűnése óta szorgosan aprítja ellenfeleit a játékokban.

Nemrég láttam egy nyers változatot a Mortal Kombat 2-filmből. A vetítés során feltörtem @Todd_Garner mobilját, megtaláltam ezt a képet, és átküldtem a telefonomra. Én is szivárogtathatok ki dolgokat” – írta viccesen Boon a Twitterjén. Az MK alkotója a bejegyzés szövegével tulajdonképpen a sorozattal kapcsolatos rengeteg kiszivárogtatásra és adatbányászásra utalt, amelyek korábban nemegyszer bőven megelőzték a hivatalos bejelentéseket.

Boon egyébként legelőször a San Diegó-i Comic-Con közönségének mutatta meg a fotót a Mortal Kombat saját paneljén, azonban a kivetítőn csak nagyon rövid ideig volt látható (valószínűleg a szivárgások elkerülése végett), és utána nem is publikálták nyilvánosan.

Rudolph-on kívül számos új színész csatlakozott a franchise-hoz: Karl Urban (Johnny Cage), Tati Gabriella (Jade), Martyn Ford (Shao Kahn), Desmond Chiam (King Jerrod), Ana Thu Nguyen (Sindel) és Damon Herriman (Quan Chi). A 2021-es film szereplőinek többsége is visszatér, köztük Lewis Tan (Cole Young), Hiroyuki Sanada (Scorpion), Jessica McNamee (Sonya Blade), Josh Lawson (Kano), Tadanobu Asano (Raiden) és Mehcad Brooks (Jax Briggs).

A Simon McQuoid rendezte Mortal Kombat 2 2025. október 24-én kerül a mozikba.