Ma már speciális kiegészítők közül is válogathatunk

Az EW1867 csiszolótárcsák kínálatában olyan különlegességekkel találkozhatunk, mint amilyen a Laser-Cut vágótárcsa, amit acél, rozsdamentes acél felületen lehet alkalmazni. De mégis mit tud egy ilyen minőségi kiegészítő a többi változathoz képest? 

Érdemes alaposan átgondolni, hogy a következő beszerzés során melyik vágótárcsát választjuk. Az említett termék például soha nem látott áttörést jelent a süllyesztett központú csiszolótárcsák között, köszönhetően a speciális, csonka kúp alakú formájának.

Ténylegesen egy milliméteres vastagság, S-, Fe- és CI-mentes, így rozsdamentes anyagok vágására is tökéletesen alkalmas. Természetesen az előnyök felsorolását itt még nem fejeztük be. Egy ilyen vágótárcsa használatával tiszta és egyenes vágásokat tudunk elérni. Nem kell a hajlás vagy vibrálás miatt aggódni.

linkmarketingcikk1.jpg

Az extrém precíz tárcsák kategóriáját képviseli, amivel ráadásul nagyon nagy vágási sebesség érhető el. Csökkentett fogyasztást érhetünk el a használatával, mivel sokkal könnyebben tudja elvégezni a dolgát. Még mély vágások esetén is maximális lesz a biztonság, valamint egyedülálló vágási behatolást tesz lehetővé.

Egy ilyen vágótárcsa használatával az egész munka sokkal hatékonyabb, gyorsabb és precízebb lesz. Nemcsak az ügyfelek, de a munkatársak is hálásak lesznek, hogy az elérhető legjobb kiegészítővel dolgozhatnak. A mérete 120 x 1,0 x 22,23 mm.

Miért jobb választás egy minőségi vágótárcsa?

Ez egy olyan kiegészítő, ami a munka során kifejezetten fogyóeszköznek számít. Ezért a pótlása állandó feladatot jelent. Gyakori hiba az, amit a céget elkövetnek, hogy megpróbálják minél olcsóbban megúszni a beszerzést. Ilyenkor a belépési költség valóban kisebb lesz, de ha összeszámolja valaki, hogy évente mennyi megy el “olcsó” vágótárcskákra, csiszolótárcsákra, akkor egy elég nagy összeg fog kijönni.

Ez azért lehetséges, mert a rosszabb minőségű termékek sokkal gyorsabban használódnak el. Arról nem is beszélve, hogy a munkát is nehezebben tudják elvégezni. Nem lesz annyira precíz a vágás, hajlamos meghajolni vagy vibrálni.

A minőséggel spórolhatunk

Természetesen felmerül a kérdés, hogy egy drágább termékkel mégis hogyan lehetséges spórolni? A válasz nagyon egyszerű: a minőségi vágótárcsák sokkal jobb teljesítményt nyújtanak, tovább lehet őket használni, így hosszú távon a költség is kisebb lesz. Sokszor még az is tapasztalható, hogy a minőség nem feltétlenül drágább. Ezért is ajánlott a beszerzés során alaposan felmérni a lehetőségeket és tanácsot kérni egy szakembertől.