Számtalan módja van annak, hogy úgy érezzük, hogy mi már egy belső körhöz tartozunk. A lényeg, hogy ezek a kedvezmények, jutalmak ösztönzők legyenek számunkra a visszatéréshez és valamiféleképpen motiváljanak arra, hogy ismét az adott üzletben vásároljunk vagy hotelben töltsük el szabadidőnket.

Törzsvendégprogram egy hévízi szállodában

A hévízi Hotel Európa Fit****superior számára több szempont miatt is örömtelien indul a 2022-es év. Egyrészt decemberben az Év Szállása turisztikai és idegenforgalmi versenyben a Szakmai díj 2. helyezését érték el, másrészt pedig hosszas előkészületek után elindult az online elérhető törzsvendégprogramjuk.

A szálloda régóta dédelgetett álma volt ez, melyet számtalan vendégvélemény és javaslat is alátámasztott és segített. Az Európafit igyekezett egy olyan hűségprogramot összeállítani, mely egyszerű, könnyen áttekinthető, ugyanakkor minden szempontból meghálálja a vendégeinek a lojalitását.

Ezt teszi úgy, hogy nem kizárólag a kedvezményekből álló struktúrát épített fel, hanem egy többszintű rendszert alakított ki. A törzsvendégprogram valójában egy négy szintes premizáló rendszer, mely annál több kedvezményt nyújt, minél nagyobb értékű foglalással érkezünk a szállodába. Ily módon nem csupán azt érezhetjük, hogy egy belső körhöz tartozunk, hanem ez a kör egyre mélyülhet, egyre bizalmibbá válhat.

https-wwweuropafithu-2022-januar-cikk2.jpeg

A tagi kedvezmények részletei 

A törzsvendégprogram egyik alappillére a pontgyűjtés. Az első lépés az egyszerű regisztráció, mely önmagában is 5 pontot eredményez. Minden szállásfoglalás is egyben extra pontgyarapodást jelent, melyről Ön dönt a későbbiekben, hogy mire akarja beváltani. Beválthatja például a következő foglalásánál a végösszeg 10%-ának erejéig vagy akár az Európafit egyik egészségmegőrző részlegében, a Lézer Központban.

Nézzen szét az Európafit szálloda aktuális ajánlatai között, és ha kérdése van, bátran keresse a hotel munkatársait a weboldalon megadott elérhetőségek valamelyikén!

Az állandó és szezonális ajánlatok minden korosztálynak kedveznek, valamint a nyugodt, feltöltő vagy éppen az aktív pihenés kedvelőinek. A romantikára áhítozó, elvonulni kívánó párok éppúgy meglelik a számukra kialakított csomagajánlatokat, mint a fiatalodni, megszépülni vágyók. Számtalan egészséget javító és rehabilitációs programmal is várja a szálloda a látogatókat.

A European Fit Traveller törzsvendégprogram szintjei

A Basic, Silver, Gold és Platina szintek elérésével Ön különböző kedvezmények igénybevételére lesz jogosult. A Basic kategóriában minden megszerzett pont 200 forintot, a Silver, Gold és Platina szinteken minden pont 100 forintot ér, viszont a foglalás végösszegi kedvezmény 7-12% is lehet. Tájékozódjon a további részletekről a honlapon!