Ha egyszerű összeszerelhetőségre és könnyű összeállításra vágyunk, akkor mindenképpen érdemes elgondolkodni a Reklámeszköz.hu feszített textil hátfalának beszerzésén. Ezek a hirdetési felületek ugyanis rendkívül kedvező konstrukcióban készültek, így ha szeretne az elsők között lenni, aki készen várja az ügyfeleket vagy a látogatókat, akkor mindenképpen megfontolandó opció lesz ez a változat.

Néhány szó a szerelésről!

Senki sem szeretne sok időt bíbelődni azzal, hogy egy-egy rendezvény helyszínén a háttérfal összeállításával szenvedjen. Szerencsére a szóban forgó csővázas megoldás esetén semmi hasonlótól nem kell tartani.

feszitett-textil-hatterfal.jpg

Nem elég, hogy számozott alkatrészeket találunk majd a szettben, de mindegyik alkatrész egyik vége le van kerekítve, így könnyen egymásba csúsztathatóak az elemek a vékonyabb oldalon található gomb megnyomása után. Ahogy körbeérünk, kész is a háttérfal. Az egyenes változat esetében még szükséges lesz egy-egy talp felszerelése is, míg az íves verziónál még arra sem lesz szükség. Amint áll a szerkezet, jöhet a textil nyomat!

Milyen textil nyomatot lehet választani?

A csővázra gyakorlatilag mintegy huzatként tehetjük rá a nyomatot, amely a felső és a két oldalán varrott, alul viszont varrás nélküli, hogy fel lehessen húzni a vázra.

A feszített textil nyomatok lehetnek egy- és kétoldalasak is. A szerkezetek két típusba sorolhatóak: a TUBE és a SLIM. Mindkettő kérhető egyenes és íves változatban is. Ám míg a TUBE esetében kevesebb, addig a SLIM esetében sokkal több méret változat érhető el, így jobban variálhatóak.

Igazi különlegesség a SLIM családban a félhold display, amely gyakorlatilag félhold alakban körülölel minket, ezáltal olyan privát szférát biztosít, amelyet egyik-másik háttérfal sem képes.

Természetesen a könnyű tisztításról is gondoskodik a Reklámeszköz.hu csapata, hiszen a kisebb szennyeződések erről a nyomatról is nedves törlőkendővel eltávolíthatóak, ám ha olyan foltok akadnak, amivel kézzel nem tudunk megbirkózni, akkor mosózsákban kímélő programon ajánlott kimosni a nyomatot.

Mindegyik változathoz jár a táska, amelyben könnyedén tudjuk hordozni az elemeket egyik helyszínről a másikra.

Nem könnyű a választás!

Nem csoda, ha kicsit úgy érezzük, mintha útvesztőbe kerültünk volna, és a bőséges kínálatból nem tudjuk, hogy valójában melyik lesz számunkra a legideálisabb. Ha azonban szeretnénk minél jobban dönteni, akkor mindenképpen tanácsos kikérni a Reklámeszköz.hu szakembereinek a véleményét, akik mélyreható termékismeretükkel a lehető legjobb verziót fogják ajánlani nekünk!