Kezdje az érzékszerveivel!

Amennyiben úgy érzi, hogy egy olyan életszakaszba lépett, amikor szívesen kísérletezgetne, akkor ne aggódjon, hiszen sosem késő új felfedezésekbe fogni. Minden, amit eddig tudott a világról, azt az érzékszervein keresztül tapasztalta meg, legyen szó látásról, hallásról, érintésről, szaglásról vagy éppen ízlésről. Mindez a szexuális igényeinek megismerése kapcsán sem működik máshogyan. Éppen ezért érdemes a Szeresdmagad.hu szexuális segédeszközeit választani, amivel akár otthon, egyedül is megteheti az első lépéseket. 

Az érzékszervei megmondják, hogy mire vágyik majd egy párkapcsolatban, mi esik jól és mi az, amivel nem szívesen próbálkozik újból. Meg kell érteni, hogy mi kapcsolja ki, hogyan tud új dolgokat megtapasztalni, így igazán varázslatos élményekben lehet része. Emlékezzen rá, hogy később is vissza tudjon gondolni arra, mi okozta a legnagyobb örömet. 

Az érintés, a hallás és az illatok

Vannak, akiknek megvan a saját ideáljuk, hiszen akiket egy adott testalkat villanyoz fel, esetleg egy hajstílus, azokat nem lehet máshogy meggyőzni. Az érintés szintén igen fontos tényező lesz a kísérletezés során, hiszen egyeseket az apró simogatások, másokat pedig a kaparászás és a markolás hozza lázba.

https-szeresdmagadhu-2022-oktober-cikk1.jpeg

Ugyanez elmondható az illatok kapcsán, hiszen valószínűleg Önt is más illat vonzza, mint a párját vagy a barátait. Ez főként a férfiakra jellemző, hiszen imádják, ha a hölgyeknek különleges illatuk van. Viszont az izgalom forrása a hang esetében mind a két nemre vonatkozik, legyen szó mélyebb vagy magasabb hangról egyaránt. 

Próbálkozzon először egyedül!

Amennyiben nem biztos magában és aggódik, hogy még nincs egészen tisztában azzal, hogy mire vágyik, akkor tegyen lépéseket egymágban. Nem kell feltétlenül partner ahhoz, hogy megismerje a testét. A legtöbben önkielégítéssel kezdik, azonban szóba jöhetnek a különleges szexuális segédeszközök, szexi fehérneműk, de akár játékok is. Sokszor még az illatok is megteszik a hatásukat, még akkor is, ha egyedül próbálkozik. 

A felfedezések alatt sokat segíthet, ha filmeket, videókat néz, esetleg erotikus magazinokat nézeget, hiszen sokszor már egy-egy fotó is hatásos eredményt hozhat. Ha valamitől kiugrik a szíve a helyéről, úgy érzi, hogy leveri a víz, akkor azzal érdemes kezdenie valamit. Ilyenkor kiderül, hogy mi az, ami taszítja és mi az, ami a szexuális aktusok közben is örömet okoz majd. Ahhoz azonban, hogy megtudja, mit élvez a legjobban, próbálja meg bekapcsolni a képzelőerejét. Legyen kreatív és nyitott!