A legtöbb változatnak kiemelt hozzáadott értéke van, de sokszor nem tudjuk, hogy miért is ennyire népszerű megoldások mind a hazi, mind az irodai környezetben. A legtöbb esetben ugyanis ezeken a helyszínek kerül alkalmazásra. 

Ebben a cikkben arra a kérdésre adjuk meg a választ, hogy mire is használhatóak fel ezek a prémium villamossági eszközök. Lássuk!

Miért ennyire keresettek?

A fejlett technikával készült márkás kellékek népszerűsége nem véletlen, hiszen egyes változatok túlfeszültség elleni védelemmel lettek ellátva, ez jelenti a legfontosabb értéküket. Persze nemcsak ennyire képesek, hiszen akkor nem keresnék ilyen sokan ezeket az eszközöket.

eloszto.jpg

Az Elektrikstore.hu APC elosztói kényelmesen és sokoldalúan használhatóak. Lehetőséget adnak arra, hogy minden biztonsági szempontnak megfelelő villamossági szerelvényeket használjunk. A túlfeszültségvédelem miatt ugyanis nem kell többé amiatt aggódni, hogy a villámcsapás, esetleg bármilyen egyéb szokatlan körülmény kárt okozzon bármilyen otthon vagy az irodában található készülékben. 

Ez azért nagy megkönnyebbülést jelenthet, tekintve, hogy az időjárás egyre kiszámíthatatlanabb és amúgy sem biztos, hogy baj esetén otthon tartózkodunk. 

Miért ennyire hasznos az APC elosztó?

Ezeknek a kiviteleknek a modern változata képes kiiktatni az elektromos hálózatban esetlegesen jelentkező feszültségingadozást, az amiatt fellépő kockázatot. Nem probléma tehát az áramkimaradás, a villámcsapás, de még az áramszolgáltató hibájából bekövetkező szünet sem, hiszen így sem fordulhatnak elő nagyobb károk. 

A túlfeszültségvédelemmel ellátott APC elosztók megnyugvást jelentenek a család számára, felhasználóként nem kell attól tartanunk, hogy egy vihar miatt mindent ki kellene cserélni. A drága és sokat érő készülékeink biztonságban vannak, védi őket ez a márkás és minőségi elosztó. 

Mikor indokolt ennek a villamossági eszköznek a használata?

Bár az tény, hogy legtöbb esetben azonnal a számítógépek jutnak eszünkbe, azért nem feltétlenül ezek az egyetlenek, ahol gond lehet az áramkimaradás. Tény, hogy ezek beszerzési értéke magas, a rajtuk tárolt adatok pedig sokszor jóval drágábbak és fontosabbak. Tehát ennek megfelelően nemcsak a háztartásokban, hanem bizony az irodai környezetben is fontos szerepe van ezeknek az elosztóknak. 

Emellett ott vannak még a különféle háztartási, illetve nagykonyhai berendezések, mint a fagyasztó vagy éppen a hűtőszekrény, ahol kiemelten fontos, hogy mindig működőképes legyen. 

Nem mindegy, hogy mekkora kárt okoz egy áramkimaradás. Vannak olyan APC elosztók, amelyek nagyobb kapacitással bírnak, hisz ugyanabban az időben 4, 6, valamint 8 elektromos eszközt is csatlakoztatni lehet hozzájuk. Ezáltal sok esetben 1-2 termék is elég, főleg otthoni környezetben.