Ruhadarabok minőségi sneakerek mellé

A jelenlegi streetwear divat legfőbb jellemzője, hogy mondhatni mindent felvehetsz mindennel. Azonban vannak helyek, ahol hangsúlyt fektetnek a sportos stílusra, így kizárólag ehhez passzoló kiegészítőket kínálnak. A True to Sole zoknijai szerencsére remek darabjai lehetnek a gardróbodnak, hiszen számos színkombinációból választhatod ki a tökéletes darabot.

A vastagabb anyagból készült, a szárukon bordázott, a lábujjaknál, illetve a sarkaknál pedig varrott zoknik igencsak kedvelt elemnek számítanak a sneakerheadek körében. A legtöbb esetben a fehér és a fekete szín kerül előtérbe, hiszen ezek bármelyik sportcipő mellett megállják a helyüket.

A márkák alapdarabjai

Minden vállalatnak megvannak azok az alapdarabjai, amelyek minimális díszítést, egyszerű színeket, illetve semmi flancot nem kapnak. Ezek általában az “everyday socks”, a “basic socks”, illetve a “crew socks” változatok, amiken csak a logó található meg, nagyjából bokamagasságban. Fontos azonban, hogy a márkák esetében mind a cipő, mind a zokni összhangban legyen, hiszen mondhatni felségsértés párosítani a konkurens márkák kiegészítőit. Persze az UNREAL és más streetwear márkák zoknijai bármilyen sneakerhez viselhetőek. 

https-wwwtruetosolehu-2022-majus-cikk2.png

A színes és mintás zoknik trendje

A mintás, illetve több színben pompázó darabok már több éve jelen vannak a sneakerek világában. A legjobb megoldás, ha a zoknik és a cipők színe passzol egymáshoz, így egy fehér típushoz persze nyugodtan felvehetsz egy szivárványos változatot. Egy sárga vagy kék kombinációhoz azonban jobb megoldás egy egyszerűbb zoknit felvenni. A True to Sole webáruházában is kapható tie-dye verziók rendkívül népszerűek már jó ideje, így remekül illenek a vintage outfitekhez. A Nike crew zoknikat klasszikus módon, különböző színű festékekkel batikolták, minden egyes darab egyedileg, kézzel készített, így egy igazi különlegesség lehet a gardróbodban. 

A tie-dye minta manapság nagyon gyakran megtalálható a vezető streetwear márkák felsőin, pólóin, pulcsijain, de sokszor még a rövidnadrágok esetében is találkozhatsz vele. Fontos azonban, hogy ne kizárólag a cipők esetében, hanem a kiegészítőknél is nagyon figyelj az eredetiségre, hiszen manapság rengeteg a hamisítvány a piacon. Az itt kapható ruhákat és apróságokat azonban bármikor és bárhova felveheted, hiszen szinte bármilyen outfitet képesek érdekesebbé varázsolni. 

A True to Sole-nál azonban nagyon egyszerűen és gyorsan találhatsz minőségi darabokat, amelyeket a budapesti üzletben akár meg is tekinthetsz. Ha pedig nincs rá lehetőséged, akkor természetesen házhoz is szállítják számodra.