Külön nehézség, ha diétás az étrend

Az ajándékozást még pluszban megnehezítheti az a körülmény, ha az illetőnek valamilyen speciális étrendje van. Ilyenkor érdemes A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat mentes termékkínálatát, speciális összeállítású csomagjait végigböngészni, ugyanis ez a webáruház nem feledkezett el a valamilyen intoleranciával, allergiával, netán cukorbetegséggel küzdők megajándékozásáról sem.

Nagyon fontos megjegyezni, hogy mindig, amikor meg szeretnénk ajándékozni valamilyen távolabbi rokont, valahogy meg kell tudakolni, van-e valamilyen nehézsége az étkezése szempontjából, kell-e gondoskodni speciális étrendről vagy különleges ajándékokról, amennyiben valamilyen élelmiszerrel, étellel vagy itallal szeretnénk őt meglepni.

dsc07081100.jpg

Ha csak annyit tudunk meg, hogy tejintoleranciája van valakinek, ki kell deríteni, hogy a tejfehérje fogyasztása okoz-e gondot vagy csak valamelyik tejcukoré, ez utóbbi esetben jóval könnyebb dolgunk van. A másik fontos kérdéskör a cukorbetegség tipizálása. Ilyen esetben meg kell ismernünk, hogy az adott egyénnek mindenfajta cukortól tartózkodnia kell-e, vagy csak a hozzáadott cukortól.

Díszdobozzal vagy anélkül?

A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat webáruházban választani lehet, hogy kérünk-e és ha igen, milyen csomagolást az ajándékokhoz. Van, hogy eleve valamilyen díszdobozban árulják az ajándékcsomagokat, de az is előfordul, hogy minden nélkül, önállóan válogatunk össze termékeket. Ilyenkor a webáruház a termékeket díszszalmával kibélelt postázódobozban küldi el a megadott címre. Tudni kell még a meglepetéscsomagokról, hogy mindegyikhez grátisz kísérőkártya jár.

Arra is van lehetőség, ha nem találtál számodra megfelelő összeállítást, hogy teljesen egyedileg állítsd össze egy ajándékcsomagot. Válassz magadnak egy ajándékdobozt, és pakold tele a számodra megfelelő termékekkel. Ha még ez sem nyeri el a tetszésedet, akkor keresd meg a cég munkatársait, mondd el a kívánságodat és biztos lehetsz benne, hogy segítségedre lesznek a kért csomag összeállításában.

Változatos csomagok

A diabetikus és mentes ajándékcsomagok között találunk csak hölgyeknek vagy uraknak szánt változatokat, de vegyes, mindenféle gasztronómiai és kézműves termékeket tartalmazót is. Az illatos piperék, aromaterápiás termékek bármilyen mentes csomagba beleillenek, és férfiak, nők egyaránt örülnek a kozmetikumoknak is.

Mindig jó választás lehet egy minőségi kávé vagy tea, de megtalálhatók különféle lekvárok, kekszek, aszalványok és pralinék is a cukormentes csokoládék mellett, rendkívüli a választék.