• Szeptember 8-án debütál az Alienoid első része
  • Idegenek börtönbolygónak használják a Földet, emberi testbe zárják rabjaikat
  • Ám lázadás indul, ami veszélybe sodorja az egész bolygót

A XX. század egyik legkedveltebb, több ízben, különböző fénytörésben feldolgozott sci-fi története volt A testrablók támadása. A Don Siegel, Philip Kaufman és Abel Ferrara által egyaránt megfilmesített inváziós sztori szerint idegenek érkeznek a Földre, hogy az emberek tudatát kiölve elfoglalják testüket. Hasonlót láthatunk majd minden idők legdrágább koreai filmjében, a több mint egy éven keresztült forgatott, végül két részben mozikba kerülő Alienoidban.

mv5byjg3otiyzdytodu4mc00mdaylwfkytityjk4othkztg0mdqxxkeyxkfqcgdeqxvymtq3nze4odm3v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A baljóslatú történet szerint földönkívüliek már évszázadok óta börtönbolygónak használják otthonunkat, hogy elítélt rabjaikat az emberek testébe zárják, azok tudtán kívül. Az Őr és Villám őrködik a Földön, nehogy kiszabaduljanak az elítéltek, ám ők kevésnek bizonyulnak egy összehangolt börtönlázadással szemben. Amikor a rabok vezetője kiszabadul, veszélybe kerül a Föld, az antagonistát pedig csak egy mágikus tőr állíthatja meg.

Alább láthatjátok a szeptember 8-án debütáló első felvonás magyar nyelvű előzetesét, ami gigantikus harcot ígér az őrök és a lázadó rabok között. A történet különlegessége, hogy párhuzamos idősíkokon, a jelenben és hatszáz évvel ezelőtt egyszerre folynak az események.