• Június 24-én debütál A nagy pénzrablás: Korea
  • Magyar feliratos előzetes érkezett
  • Bűnözők túszokat ejtenek a Jegybankban, míg tudós vezetőjük a rendőrség lépéseit manipulálja

A spanyol Jegybank már felszabadult, az álomszerű módon egyesített Korea frissen nyomott valutája viszont tolvajok martalékává válik. A rendőrség azonnal az akció mögött álló lángelme és titokzatos személyekből verbuvált csapata után ered. Alább láthatjátok a különleges bandát bemutató előzetest, akik a Netflix leírása alapján az évszázad bűntényét hajtják végre egy határok nélküli országban.

mv5bztzimtc3ztqtntvmoc00ywm1lwjkmtktnjdiymexmgy2ogu4xkeyxkfqcgdeqxvymtezmti1mjk3v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Június 24-én debütál a Netflix kínálatában a tizenkét epizódból álló (nyitó?)évad. Aki nem ismerné, az eredeti történet szerint egy spanyol tudós, a Professzor szervez elit gárdát egy kivételes akcióra. Az elhúzódó rablás alatt hőseink túszaikkal bent rekednek a bank épületében, míg vezetőjük a rendőrség lépéseit igyekszik manipulálni. Ti nézitek majd az újragondolt sorozatot?

Alex Pina egyébként már korábban bejelentette, hogy a spanyol alkotókkal a főbb karakterekre koncentráló spin-off szériákat terveznek. Aki pedig további koreai produkciókat keres, a Vonat Busanba és az Oscar-díjas Élősködők mellett számos sorozatot találhat: folytatódik a Nyerd meg az életed és a Mindannyian halottak vagyunk.