Amikor csomagolást választ ezekhez a termékekhez, az egyik lényeges szempont az esztétikum lesz. Ez főleg abban az esetben igaz, ha eladásra szánja a kozmetikai cikkeket, hiszen valahogy meg kell nyerni a vásárlót.

Az Allinpackaging.hu tégelyek széles választékával várja az érdeklődőket. Az egészen egyszerű megjelenésűektől a különleges formájú gyémánt tégelyekig minden megtalálható a kínálatukban. Az aktuális trendeket is érdemes figyelembe venni a választásnál. 

Miért fontos az esztétikus megjelenés? 

Ön is volt már úgy, hogy azért nem vett le a polcról egy terméket, mert nem volt vonzó a csomagolása? Ha nem kelt bizalmat a tégely, ha nem érzi azt a vásárló, hogy nagyszerű lehet a tartalma, akkor nem fog hozzányúlni, vagy észre sem veszi. 

allinpackaginghu-2024-januar-linkmarketing-1.jpg

Az első, amivel találkozunk, mindig a külső, a megjelenés. Ahogy az emberi kapcsolatainkra, úgy a tárgyakkal való első találkozásra is érvényes az első benyomás elve. Ez azt jelenti, hogy messzemenően sok következtetést vonunk le abból, amit először látunk, és ezt utána már nehéz megváltoztatni. 

Emiatt rendkívül lényeges, hogy az árucikk csomagolása bizalomgerjesztő és dekoratív legyen. Természetesen emellett meg kell felelnie bizonyos követelményeknek is, attól függően, hogy mi van a csomagolásban.

Milyen tégelyek közül választhatunk?

A tégelyek anyaga sokféle lehet: a műanyag, az akril, az alumínium és az üveg a legkeresettebbek. Az űrmérték kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a termék szavatossági idejét, illetve azt is, hogy mekkora mennyiséget használunk egy-egy alkalommal az adott kozmetikai szerből. 

A tégely formája inkább a dizájn szempontjából fontos, de a nyakméret már nem elhanyagolható tényező. A menetes nyaktípus a legelterjedtebb, de bizonyos termékeknél előnyösebb a ráütős megoldás. Ez könnyen kezelhető, kényelmes zárást biztosít. 

A tégelyek színe igencsak változatos, vannak teljesen áttetszők, ezek tökéletesen engedik látszani a bennük rejlő terméket. Ha fényérzékeny a szer, akkor mindenképpen a sötétebb színű tégelyek javasoltak. 

A biztonság is fontos!

A gyerekzár a veszélyesebb szereknél fontos, a garanciazár pedig bizonyíték arra, hogy még nem bontották fel a tégelyt. A lapka vagy a zárófólia megóvhatja a szennyeződésektől a dobozka tartalmát, ahogy a környezetet is az esetleges szivárgástól.

Általánosságban elmondható, hogy a gyógyszerészeti termékeknek a letisztult, egyszerű tégelyek is elegendőek lehetnek. Ha azonban jó minőségű kozmetikai krémet árulunk, annak egy stílusos, díszes tégely csak az előnyére válhat. Érdemes a csomagolást nemcsak a termékre szabni, hanem a vásárlók igényeit is figyelembe venni!