Ebben a cikkben a műkörmös asztalra fogunk fókuszálni, s arról is beszélünk, hogy miért van olyan nagy jelentősége a környezetnek. Kezdjük először az utóbbival!

Profizmus és kiemelkedő kényelem

A StudioFlash szalonkellékeivel professzionálisabbá alakíthatjuk a teret. Na, de miért nem mindegy, hogy milyen a felszerelés, illetve milyen a helyiség?

Kezdjük saját magunkkal, hiszen gondoljunk csak arra, hogy elég sok időt itt fogunk tölteni, így egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan érezzük majd magunkat közben. A szép és stílusos környezetben nem kell felesleges energiát fecsérelni olyan aggodalmakra, hogy ez se működik, az se kényelmes, jaj, mit gondol majd a vendég! Ráadásul az, hogy magunkat komfortosan érezzük, támogat minket abban, hogy gördülékenyen végezzük a feladatainkat, s persze így a kreatív teendőkre is jut majd kellő idő és energia.

A külcsínnek hatalmas jelentősége van

A vendég szempontjából sem mindegy, hogy milyen körülmények uralkodnak a szalonban. A tisztaság alapvető, de emellett számít a dizájn, sőt még a megteremtett hangulat is. Ne feledjük, hogy az ügyfeleink feltöltődni, pihenni is érkeznek hozzánk, nemcsak megszépülni, s nyilvánvaló, hogy előnyben fogják részesíteni azokat a szalonokat, ahol ezt a pluszt is megkaphatják.

Milyen legyen a műkörmös asztal?

Többféle lehetőség közül válogathatunk. Az egyik opció a nagy munkaterületet kínáló, elegáns műbőr asztal. Alighanem nevezhetjük nyugodtan klasszikusnak. Ennél a megoldásnál még a vendég dolgainak is megvan a maga kialakított tere, így aztán nemcsak mi fogunk nagyon jól elférni, hanem az ügyfél sem fogja a táskájából szedegetni a szükséges holmikat, így az addig elvégzett munkánk sem veszhet kárba!

https-wwwstudioflashhu-2023-december-cikk2.jpg

Előfordulhat, hogy nem tudunk profi asztalt beszerezni, de ebben az esetben sem szükséges elkeseredni. Profi eszközökkel, fantáziadús tárolási és pakolási megoldásokkal, valamint némi érzékenységgel a megjelenésre nézve ilyenkor is megvalósíthatjuk a minden résztvevő számára kellemes környezetet.

Amennyiben arra vágyunk, hogy a szalonunkban is éppolyan modern berendezés legyen, ahogy azt ma már más terekben is megszokhattuk, akkor ennek sincsen semmi akadálya, mindössze az elemek megválasztására és az enteriőr kialakítására kell hangsúlyt fektetnünk.

Nyugodtan alkalmazhatunk olyan dekorelemeket is, amelyek nem feltétlenül szükségesek, viszont képesek egyedi, barátságos hangulatot teremteni, amiben jól érezhetjük magunkat, s a vendégek is szívesen keresik fel újra és újra.