Kiemelt jelentőséggel bír, hogy az első hetekben, hónapokban milyen játékokat kap a baba. 

Természetesen mindenki azt szeretné, hogy a babajáték a legjobb legyen a kicsi számára, és fejlesztő hatással is rendelkezzen egyben.

Milyen játék való a babáknak?

A legfontosabb, hogy kizárólag bababarát anyagból készült és biztonságos játékot válasszon. Ne legyen könnyen leszakadó rész a terméken, ami esetleg fulladást okozhatna. Újszülötteknek a legjobb választás az olyan típusú játék, amit a kiságyra lehet rögzíteni vagy a babakocsira. Később, pár hónapos korban már puha, kézbe vehető játékot is adhatunk.

happybox.jpg

A Happy Baby Box számos babajátékot kínál a legkisebbek számára. Kis méretű játékot érdemes választani, ami illik az apró babakezekbe. Fontos, hogy könnyen meg tudja fogni a kicsi, érdekes legyen számára a textúrája, a színe, formája, vagyis hatással legyen minél több érzékszervére. 

A babáknak a kezdeti időszak a felfedezésről szól, számukra még minden újdonság. Az sem elhanyagolandó szempont, hogy egyszerűen lehessen tisztítani, mosni a játékot. A puha marokfigurák, amik ráadásul még hangot is adnak ki, biztosan elnyerik a babák tetszését. A szundikendő szinte minden kisbaba kötelező kelléke. A rágókák pedig nélkülözhetetlenek a fogzási időszakban, csakúgy, mint a praktikus nyálkendők.

Meglepetés a babának

Ha újszülött érkezik a családba vagy a baráti körbe, és tanácstalan, hogy milyen babaváró ajándékkal készüljön, válogasson a Happy Baby Box babajáték kínálatából, és állítsa össze az Álom Babaváró Csomagot! A különböző babáknak való kiegészítőket és játékokat Ön választhatja ki tetszés szerint egy csomagba. Az ajándékokat kérheti elegáns, masnis fehér dobozba csomagolva. A dobozban később az emlékeket lehet gyűjteni, mint például az első rugdalózó, az első levágott hajtincs, első fotó a babáról, stb..

Mi legyen a csomagban?

Amit semmiképpen se hagyjon ki a csomagból, az a csörgő, amivel minden kisbaba előszeretettel játszik. Csörgőből célszerű olyat választani, ami rágóka is egyben, hiszen a babák eleinte minden szeretnek a szájukba venni és „megkóstolni”. Amikor a baba fogai kezdenek kibújni, bizony az íny fájdalmát enyhíteni kell, erre tökéletes a hűthető rágóka, ami kellemesen hűsíti a fájó fogínyt. A szundikendő, édes kis nyuszi figurával is tökéletes választás, hiszen szundikendőre minden babának szüksége van, megnyugtató érzés számukra, és biztonságérzetet nyújt. A cuki nyuszis szundikendő, egészen az óvodáig elkísérheti a gyermeket.

Válasszon, gyönyörű, egyedileg összeválogatott ajándékot, és garantált lesz az öröm, a baba és az anyuka számára egyaránt!