Főként, ha egy rendhagyó eseményen kell a legjobb formánkat hozni, a csodaszép kiegészítők, például egy finoman megmunkált köves gyűrű sem hiányozhat. 

Érvek a köves ékszerek mellett

Amint megnézzük a WEARING.hu női gyűrűk kínálatát, láthatjuk, hogy megannyi csodás darab érhető el, különösen a kövecskékkel tarkított változatok terén. Ezek a típusok kifejezetten a női kisugárzásra erősítenek rá, viselésük által még kifinomultabb, elegánsabb megjelenést hozhatunk létre. 

Egyértelműen mellettük szól, hogy odavonzzák a tekintetet a női kézfejre, ha a szépen manikűrözött körmeinkre is nagyobb hangsúlyt helyeznénk, ne legyünk restek bevetni ezeket a különleges gyűrűket.

Apró cirkónia kövekkel vagy nagyobb központi kővel ellátott darabok, esetleg a kettő kombinációja? Abban biztosak lehetünk, hogy a luxus, a báj és az elegancia közvetítőiként rengeteget emelnek a külső megjelenésünkön. 

Hogyan készüljünk a különleges alkalomra?

A kiegészítők a barátaink, hiszen általuk válik teljessé a komplett szettünk, ezért már a rendhagyó esemény előtti időszakban érdemes egy kicsit elmerengeni azon, hogy melyik ékszer lesz a legmegfelelőbb.

wearinghu-2023-november-linkmarketing-2.jpg

Mikor válasszunk köves gyűrűt? Például az ünnepi időszakban, karácsonykor, szilveszterkor, amikor együtt a család, és igyekszünk minden egyes percet kihasználni és fókuszáltabban odafigyelni egymásra. 

Céges bulin, üzleti megbeszélésen szintén kötelező darab, mivel ez esetben nem fog minket kimenteni a szeretteink elfogultsága, feltétlenül a legjobb formánkat kell hoznunk. 

Eljegyzésen, esküvőn alapvető, hogy a varázslatos köves gyűrűk vonzerejét is be kell vetni, akkor is, ha épp nem mi vagyunk a középpontban, ettől még rendkívül fontos feladatok várhatnak, például az ara ruhájának igazítása, nem beszélve róla, ha megkaptuk a tanú szerepét. Az ilyen jelentőségteljes alkalmakon fontos, hogy tetőtől talpig elegánsak, stílusosak legyünk. 

Tökéletes ajándék

Az efféle ékszerekkel nemcsak magunkat lephetjük meg, hanem szeretteinket is. Időről időre mindannyian megtapasztaljuk azt, hogy már teljesen kimerült az ötlettárháznuk, ez esetben lehet nagyszerű megoldás, ha ékszert ajándékozunk.

Ne feledjük, a gyűrűt nemcsak a megszokott módon viselhetjük, hanem láncon hordva is, ha tehát egy régebbi darab számunkra eszmei értékkel bír, de nem szeretnénk ékszerészhez vinni átméretezésre, hordhatjuk közel a szívünkhöz is.

Bár a köves gyűrűk mindig is jelentős szerepet töltöttek be életünkben, napjainkban is ugyanazokat a fontos értékeket közvetítik, annyi különbséggel, hogy még inkább kiszélesedett a termékpaletta, egyre több különleges modellt felvonultatva.