A játékboltok zsúfoltak voltak, a népszerű játékokból hamar elfogyott a készlet, amit persze a barátnőnk szülei még meg tudtak venni. Szülőként ezt szerencsére ma már csinálhatjuk másképpen.

anyapar2.jpg

Természetesen érdemes olyan webáruházat választanunk, ahol minőségi, biztonságos és környezetbarát anyagból készült ügyességi játékokat kínálnak. Az Anyaparadicsom webáruház, ahogy a neve is jelzi, ideális weboldal a szülők számára.

A webáruházak előnyei

  • A webáruházak nagyon nagy kínálattal várják a vásárlóikat. Olyan játékokat is megtalálhatsz, amelyek a helyi játéküzletben már elfogytak.

  • A játékokról a webáruház oldalán képet és leírást találsz, amiből megismerheted a játék méreteit, anyagát. 

  • A webáruházban úgy vásárolhatod meg a játékot, hogy a gyermeked számára biztosan meglepetés lesz. Úgy időzítheted a rendelést, hogy csak a kívánt időre érkezzen meg.

  • Az online rendelt játékot is visszaküldheted, ha valamilyen okból kifolyólag nem vagy elégedett vele. Ilyen esetben visszautalják részedre a vételárat.

  • A webáruházakban gyakran olcsóbb ugyanaz a játék, mint a közelben lévő játékboltban. 

  • A ritkaságokat, újdonságokat éppúgy megtalálhatod, mint a retro játékokat. 

  • Szűrhetsz a kategóriákra, az életkorra, márkára és az árra. Ha nincs konkrét ötleted, hogy milyen játékot vegyél a gyermekednek, nyugodtan nézelődhetsz, gondolkodhatsz rajta. Akár többször is visszatérhetsz a webáruházba, hogy megtaláld a megfelelő ajándékot.

  • Ha gyermekeddel nézelődsz, akkor elkerülheted a szülők rémálmát, a hisztit, hiszen a képernyőn keresztül a gyermek nem érez akkora csábítást egy-egy játék megszerzésére, mintha a játékboltban lenne.

Minőségi készségfejlesztő játékok

A modern, digitalizált világban is nagyon fontos, hogy a gyermeked az életkorának megfelelő készségfejlesztő játékkal játsszon. Minden életkorban más-más készségfejlődés áll a középpontban, így ennek megfelelően kell játékot választanod a gyermeked számára. 

Az Anyaparadicsom webáruházban megtalálod a különböző gyermekfejlődési szakaszoknak megfelelő játékokat. A kisbabák számára a csörgőket, a babajátékokat, kisgyermekek részére a színes fa építőkockákat, a nyílt végű játékokat, a 2-3 éveseknek a logikai készségfejlesztőket és egyszerűbb játékokat, a nagyobbak számára pedig a társasjátékokat, szerepjátékokat találod. 

Könnyű a választás

Életkor, gyártó és játéktípus alapján is szűrheted a játékokat, megkönnyítve ezzel a megfelelő termék megtalálását. A játékok mellett mesekönyvek széles választékát is kínálják. Amennyiben fontosnak tartod, hogy a gyermeked hasznosan töltse az idejét, olyan játékkal játsszon, amely fejleszti a készségeit, gondolkodásra serkenti, kreativitását erősíti, válassz az Anyaparadicsom webáruház kínálatából!