Ezeket a kérdéseket vesézzük majd ki alaposan a bejegyzés során. Méghozzá maximálisan gyakorlati szempontból, rámutatva azokra az előnyökre és fejlődési lehetőségekre, amelyek ezzel a lépéssel nyílhatnak meg egy vállalkozás életében.

A naptári integráció segítségével megvalósítható előnyök

Merthogy ezzel a megoldással többek között a tárgyalások és a vállalati teendők összhangban kezelhetők azokkal a napi feladatokkal, amelyek szükségesek a normál működés elősegítéséhez és fenntartásához.

Amennyiben sikeresen megtörténik egy cég életében az integrált vállalatirányítási rendszer beépítése, akkor a szoftverben létrehozott feladatok automatikusan szinkronizálódnak az egyébként használt naptár alkalmazással. 

Magyarul a feladatok ott lesznek a naptárban, vagyis könnyű lesz őket egyeztetni a különféle meetingek, tárgyalások és egyéb programok mindegyikével.

https-wwwminicrmhu-2021-november-cikk4.png

Az integrált vállalatirányítási rendszer egy webshop hatékonyságához is sokat adhat

Webáruházként a profitábilis működés, illetve a tartós növekedés kulcsa minél kedvezőbb arányban vásárlót, majd visszatérő vásárlót faragni a webáruházba érkező látogatókból. Nyilván hatékonyabb ennek a kivitelezése egy fejlett integrált vállalatirányítási rendszer használatán keresztül.

Ennek köszönhetően ugyanis a kosárelhagyók pikk-pakk elérhetők különleges ajánlatokkal, hogy ténylegesen vásároljanak. Ezzel együtt kiemelt hatékonysággal menedzselhetők az email kampányok, miközben a beérkező panaszok és kérések kezelése is egyszerűsödhet.

Óriási értékkel bírhat tehát az integrált vállalatirányítási rendszer egy webshop életében, különösen ha sikerül valóban a céloknak megfelelően alkalmazni.

Integrált vállalatirányítási rendszerrel a leadgenerálás és riportolás is hatékonyabb

Ha a leadgenerálást és a riportolást vesszük alapul, akkor az integrált vállalatirányítási rendszer egy CRM szoftver feladatait látja el gyakorlatilag. Vagyis úgy valósulhat meg az érdeklődők hatékony kezelése és a különféle mutatók értékelése, hogy nem kell sokféle különálló rendszerben menedzselni az adatokat.

Ehelyett minden ott van egy helyen, integráltan. Ez pedig hatalmas segítséget jelenthet mindenkinek, aki a cégen belül tevékenykedik. Egyszerre könnyebben fenntarthatóvá és hatékonyabban kezelhetővé válnak a folyamatok.

Az integrált vállalatirányítási rendszer használatának köszönhetően tényleg szintet lehet lépni, akár a növekedés, a profitnövelés, vagy egyszerűen csak a káosz felszámolása az elsődleges cél egy vállalkozás életében.