James Gunn újraindított DC Moziverzuma idén decemberben indul, méghozzá a Creature Commandos című animációs sorozattal, amely az HBO streaming-platformján, a Maxon lesz elérhető, és most az is kiderült, hogy pontosan mikor. A történet Amanda Waller bűnözőkből és gyilkosokból felállított elitcsapata körül forog. Ez lesz az első projekt a DCU franchise-ban, egyben az első szelete a Gods and Monsters című fejezetnek, amely az új Superman-filmet és a Peacemaker második évadát is magában foglalja majd.

A Creature Commandos december 5-én startol, a következő epizódok pedig hetente fognak érkezni a csütörtöki napokon, egészen 2025. január 16-ig. A sorozatban látható karaktereknek olyan színészek kölcsönzik a hangjukat, mint Steve Agee, Maria Bakalova, Anya Chalotra, Zoe Chao, Frank Grillo, Sean Gunn, David Harbour, Alan Tudyk, Indira Varma és Viola Davis.

Ezután jön majd a Superman 2025. július 11-én, immáron David Corenswettel a főszerepben, amely a karakter fiatalabb változatának kalandját meséli el, bár nem eredettörténet lesz, és rengeteg más DC-hős és gonosztevő is szerepelni fog benne.