James Gunn író-rendező minden erejével a rebootolt DC-moziverzumra, valamint a jövőre bemutatásra kerülő Superman-filmre összpontosít, melynek bemutatódátumát 2025. július 11-re tűzték ki. A forgatás oroszlánrésze az Egyesült Államok-beli Cleveland városában zajlott, ám pár hete a stáb átköltözött Cincinnatibe, ahol a tegnapi napon be is fejezték a munkát. Erről Gunn osztott meg egy stábfotót saját X-fiókján – a kép még a munkálatok első hetében készült Norvégiában:

És véget ért a forgatás. Az Isten áldja meg a színészgárdát és a stábtagjainkat, akiknek az odaadásának, kreativitásának és kemény munkájának köszönhetően megvalósulhatott ez a projekt. Olyan filmet akartam forgatni, ami egy jó emberről szól egy olyan világban, ami nem mindig annyira jó. És a jóság, a kedvesség és a szeretet, amit napi szinten megtapasztaltam a forgatáson, inspirált engem, valamint újabb és újabb löketet adott, amikor úgy éreztem, hogy magamtól már nem tudnék továbblépni. A szívem legmélyéről jövő köszönettel tartozom mindannyiótoknak. Megtiszteltetés volt. A cél a Superman elkészítése volt, de az oda vezető út tele volt sok fáradozással, nevetéssel, érzelmekkel, ötletekkel és varázslattal, amit egymással a forgatáson megosztottunk, és amiért én örökké hálás leszek. A kép a forgatásunk első hetében készült, a norvégiai Svalbardban.

A film kezdetben még Superman: Legacy címen futott, majd nemrég megváltoztatták a sokkal hangzatosabb és konkrétabb Supermanre. Sok múlik ezen az alkotáson, és ezzel valószínűleg Gunn is tisztában van – hogy vajon sikerül-e életet lehelni az utóbbi időben kifejezetten döglődő állapotban lévő DC franchise-ba, az egy év múlva kiderül.