• Október végén jön a folytatás
  • Többféle kiadás is elérhető lesz
  • Új videó is landolt

Három évvel a megjelenése után a Ghostrunner végre folytatást kap. A Ghostrunner 2-t a PlayStation Showcase eseményen mutatták be annak idején, azzal a remek hírrel együtt, hogy a játék még idén megjelenik – csakhogy nem minden platformra. PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re fog kijönni, kihagyva a PS4-et, az Xbox One-t és a Nintendo Switch-et. Miután a One More Level fejlesztőcsapat a múlt héten közzétette a játék zárt bétájának dátumát, most bejelentette, hogy a belső nézetes cyberpunk-akciójáték október 26-án érkezik.

Az októberi megjelenési dátum mellett a One More Level felfedte a Ghostrunner 2 Brutal Edition kiadását is, amely 48 órás korai hozzáférést és egyéb kiegészítő játékbeli tartalmakat hoz magával. Ezek közé tartozik például a Traditional Katana Pack, de a Season Pass tartalmak egy új játékmódot is tartogatnak, valamint rengeteg skint a főhőshöz, a kardokhoz és a motorhoz is – ó, igen… immár motoron is száguldozhatunk! Tiszta TRON, nemde? A folytatás egy évvel a kritikusok által is elismert Ghostrunner után játszódik, amikor a kibernindzsa főhős, Jack megszökött a Dharma Towerből, és a környékbeli pusztaságot fedezi fel.

Október 26-ától végre ismét a harc kapja a főszerepet, mert érkezik a méltán népszerű cyberpunk Ghostrunner folytatása, amit akár már most is előrendelhetsz a Konzolvilágnál!