Egy teljesen megújult kezelőfelület várja az érdeklődőket, ahol egyszerűen visszanézhetők a korábbi pályázatok eredményei is, illetve az éppen futó pályázatról is minden információt megtaláltok naprakészen. A pályázat beküldésének a menete is változott, úgyhogy a teljesség kedvéért pontba szedem a folyamatot:
  1. Ha úgy gondolod, hogy megpróbálkozol teszt írásával, akkor először is írj egy privát üzenetet nekem, melyben leírod, hogy mely játékot szeretnéd tesztelni, így ha valaki olyan tesztet készítene, amilyen már szerepel a tesztadatbázisunkban, vagy egyéb okok miatt nem elfogadható, akkor jelezni tudom felé, hogy ne dolgozzon feleslegesen! Az ilyen üzenetek tárgya "Tesztbejelentés" legyen.
  2. Ha "leokéztuk" a kívánt játékot, kezdődhet a teszt megírása, a letölthető tesztsablon alapján.
  3. Ha elkészültetek a remekművel, az aktuális pályázatra kattintva, az ott található űrlap segítségével beküldhetitek a dokumentumot, melyet mi megkapunk, majd hamarosan elbíráljuk, e folyamatot nyomon követhetitek  a pályázat oldalán!
Nos, így néz ki tehát a pályázat menete. Fontos, hogy csakis rendesen összerakott alkotást tudunk elfogadni, amiket persze különböző nyereményekkel jutalmazunk. Az adott hónap győztes tesztjének a beküldője egy értékes ajándéktárgyban részesül, a többi elfogadott tesztet pedig Gurus ajándékcsomaggal jutalmazzuk. Tehát a feladat mondhatni pofonegyszerű: írj egy jó tesztet egy olyan játékról,  melyet nem találsz meg a tesztadatbázisunkban, és ha jó lett az alkotás, nyertél! Sok sikert!