James Gunnék jövő nyáron röffentik be a rebootolt DC Moziverzumot az új Superman-filmmel, a következő nyáron pedig Supergirlé lesz a főszerep, a Supergirl: Woman of Tomorrow című produkcióban, amely ugyan még előkészületi fázisban van, de azt már tudjuk, hogy a Sárkányok háza fiatal Rhaenyráját játszó Milly Alcock bújik majd a címszereplő bőrébe. Továbbá az is kiderült, hogy Craig Gillespie-t (Plasztik szerelem, Én, Tonya, Szörnyella) szerződtették le rendezőnek, és most megtalálták a film főgonoszát is Matthias Schoenaerts személyében, akivel már a tárgyalások is lezajlottak.

gettyimages-1433814408-h-2024.jpg

A belga származású színész a Fekete könyv című 2006-os thrillerrel került a rivaldafénybe, majd a 2011-es Rozsda és csontban is elismerték az alakítását. Azóta több hollywoodi filmben is feltűnt, köztük a Piszkos pénzben, A dán lányban és a Vörös verébben, de feltűnt David O. Russell Amszterdamjában, valamint A rezsim című sorozatban, a tavaly elstartolt Django-sorozatban pedig a klasszikus westernhős szerepében domborított. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy Schoenaerts konkrétan melyik DC-s gonosztevőt formálja majd meg, de a képregények alapján sok rajongó Kremre tippel, a kegyetlen gyilkosra, aki egy fiatal lány apjának megölése után csap össze Supergirllel. A DC Studios feje, James Gunn korábban azt nyilatkozta, hogy az új filmben egy sokkal durvább és vadabb változatát láthatjuk majd a főhősnőnek, mint a korábbi élőszereplős ábrázolások során.

Láthatjuk majd a különbséget Superman között, akit a Földre küldtek és szerető szülők nevelték csecsemőkora óta, és Supergirl között, aki a Krypton bolygó sziklái között nőtt fel, és az élete első 14 évében szemtanúja volt annak, hogy körülötte mindenkit meggyilkolnak rettenetes módokon” – fogalmazott Gunn.

A képek forrása: Variety