A klónok támadása előzményeként is felfogható Star Wars: Bounty Hunter 2002-ben jelent meg PS2-re és GameCube-ra, így nem csoda, ha sokaknak kimaradt. Augusztus 1-jén viszont érkezik a remaster változat, feltuningolt grafikával és hangokkal, valamint a modern kor elvárásainak megfelelő kamerakezeléssel és kontrollertámogatással. Az új változat PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Series X|S-en és Switch-en is beszerezhető lesz.

Volt olyan szerencsénk, hogy megjelenés előtt próbálhattuk ki, és annak ellenére, hogy kicsit szkeptikusan ültünk le elé - ugyanazok felelősek érte, akik elkövették a botrányos Star Wars: Battlefront Classic Collection-t is - egész kellemesen csalódtunk!

Ha még nem tettétek, látogassatok el YouTube csatornánkra, ahol olyan finomságokkal találkozhattok, mint pl. a Marvel Rivals zárt bétájának kipróbálása, A Maszk 30. évfordulójára készített Jim Carrey-portrénk, a 25 éves The Blair Witch Project forgatási körülményeit és egyedülálló marketingkampányát bemutató videónk, vagy Deadpool & Rozsomák kritikánk. Sőt! A film miatt a Deadpool játékot is leporoltuk, hasonlóan a 30 éves Star Wars: TIE Fighter-hez!