Megjelentek az első képek az immár hivatalosan is Special Ops: Lioness (korábbi nevén Lioness) című, idén érkező kémthrillerből, amelyet kizárólag a SkyShowtime kínálatában lehet majd megnézni. Az Oscar-díjra jelölt Taylor Sheridan által készített sorozat főszereplője és vezető producere, Zoe Saldaña mellett vezető producerként is közreműködő, Oscar-díjas Nicole Kidman, Laysla De Oliveira és a szintén Oscar-díjas Morgan Freeman játssza a főbb szerepeket. A Special Ops: Lioness az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios gyártásában készül.

lioness1.jpg

Special Ops: Lioness egy valós programon alapul és Cruz Manuelos (De Oliveira), a kemény, de szenvedélyes fiatal tengerészgyalogos mindennapjairól szól, akit azért szerveztek be a Lioness csapatába, hogy segítsen belülről felszámolni egy terrorista szervezetet. Saldaña Joe-t alakítja, a Lioness program vezetőjét, akinek feladata a beépített női ügynökök kiképzése és irányítása.

lioness2.jpg

A kémthriller a legújabb darabja a Sheridan-sorozatok SkyShowtime-on elérhető, egyre bővülő kínálatának, amelyben az 1883, az 1923, a Mayor of Kingstown, a Tulsa King és a Yellowstone is megtalálható.