Mit tehetünk otthonunk védelme érdekében? Milyen eszközök segítenek nekünk ebben? Milyen típusú lakásriasztót érdemes beszereznünk?

A következő pár sorban szeretnénk megválaszolni ezeket a kérdéseket. Tarts velünk és derítsük ki együtt!

Mit tehetünk a család biztonsága érdekében?

Mindenki biztonságban szeretné tudni a szeretteit, értékeit. Igyekszünk minél többet tenni azért, hogy elhárítsuk a váratlan veszélyeket. 

Napjainkban egyre népszerűbbek a különféle riasztórendszerek kiépítése. Vidéken ennek van néhány speciális, kültéri formája is; a fogat vicsorító dobermann, a ketrecharcos pitbull vagy éppen a nyomkereső német juhász. A viccet félretéve valóban érdemes kutyát tartani az udvaron, hiszen már egyfajta akadálynak számítanak, rendkívül értelmesek és nagyon hűségesek. 

webshop.jpeg

Viszont nem árt lakásriasztót is beszereznünk. Ennek különféle változatai vannak. Ismerkedjünk meg velük, hogy a későbbiekben könnyebb legyen a döntés!

Otthon, biztonságban - Egyszerű lakásriasztók

Azt mondják, hogy ma már kamera nélkül sem túl biztonságos az élet. A kamerák a megfigyelőrendszerek csoportjába sorolhatóak, s néha bizony a látványuk is elég ahhoz, hogy a potenciális betörők kereket oldjanak. Kiválasztásuk során azt kell tudnunk, hogy kültéri, beltéri, esetleg rejtett kamerát szeretnénk-e venni. 

Végre eljutottunk a mozgásérzékelős riasztókig is. Ezek a biztonságtechnikai eszközök klasszikus termékei. Speciális szenzorokkal vannak ellátva, amelyeknek köszönhetően azonnal érzékelik a látótérben a mozgást, és éles hangok jelzik is azt. Számos darab távfelügyeleti rendszerrel is össze van kötve, így szinte rögtön riasztják a hatóságokat. 

A NetKlikk WebShop biztonságtechnikai kínálatában te magad is kiválaszthatod az otthonodhoz illő darabokat!

Okos riasztórendszerek - Ez aztán az okos döntés!

Természetesen komolyabb rendszerekkel is felszerelhetjük a környezetünket, amelyek automata módon őrködnek álmaink felett. 

A professzionális riasztórendszer nagyon könnyen beüzemelhető. Mit kell tudni egy ilyen eszközről? Önmagában csupán egy hagyományos távfelügyeleti rendszerként végzi a munkáját, viszont egy okostelefonnal és wifi kapcsolattal párosítva már egy egész komoly 007-es rendszert kapunk. Na jó, talán most egy kicsit túloztam, de valóban hatékony védelmi rendszert építhetünk ki velük.

Tartalmaz egy központi egységet, kettő darab távkapcsolót, egy darab mozgásérzékelőt, egy darab ajtó-, ablaknyitás-érzékelőt, és opcionálisan sok más kiegészítőt szerezhetünk be mellé. 

Remélem, hogy hasznos tippekkel gazdagodtál, és neked is egyszerűbben megy majd a tervezés.