• Megan Fox is benne lesz a Mortal Kombat 1-ben
  • Nitara hangját adja a NetherRealm Studios játékában
  • És ő ennek rendkívül örül
  • Elmondása szerint ezen a szérián nőtt fel, szóval boldog volt a felkérés miatt

Még májusban írtunk arról, hogy a szóbeszédek szerint akár a Transformers és az Ördög bújt beléd (legközelebb egyébként a Feláldozh4tókban láthatjuk viszont) színésznője, Megan Fox is benne lehet valamilyen formában a NetherRealms Studio szeptember 19-én érkező verekedős játékában, a Mortal Kombat 1-ben, ám azóta sok víz lefolyt a Dunán, így már el is felejtettük a pletykát. Nos, a jelek szerint nem kellett volna, a Diablo 4-et is promózó művésznő ugyanis valóban szerepet kapott a széria történetét újraindító programban: Nitara, a Vaeternus birodalomból származó vámpír (a karakterrel többek között a Mortal Kombat: Deadly Alliance-ben találkozhattunk) hangját fogja adni, az erről szóló videó alapján pedig rendkívül örült a lehetőségnek.

"Nitara egy furcsa birodalomból származik, ő egyfajta vámpír" – magyarázza Fox a videó során. "Alapjáraton egy gonosz karakter, de egyben jó is, hiszen próbálja megmenteni a népét, ami miatt nagyon kedvelem. [...]. Tudod, borzasztóan örülök, hogy benne lehetek a játékban, mert igazából nemcsak a szereplő hangját adom, hanem olyan, mintha ő valamilyen szinten én lennék" – tette hozzá. Megan egyébként elárulta, hogy lényegében ezen a szérián nőtt fel, tehát rendkívül boldog volt, amiért megkapta ezt a lehetőséget – remélhetőleg mi is elégedettek leszünk a teljesítményével. Dave Bautista után tehát újabb ismert névvel erősítettek a fejlesztők, de vajon van még más híresség is a tarsolyukban? Hamarosan kiderül. 

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.