Vannak, akik eszement és élvezhetetlen dolognak, időpocsékolásnak tartják a klikkelgetős oldalak létét. Mások igenis úgy érzik, hogy egyrészt jó szórakozást nyújt - véleményem szerint bizonyos ideig mindenképp -, másrészről pedig mégis csak a kis hazánkról van szó. Ugyanis az utóbbi időben Magyarország egész jól teljesít a clickclickclick.com oldalán, melyre számtalan ország képviselői járnak fel nap mint nap, hogy - sok esetben - tízezrével szórják tele az oldalt kattintásokkal.

A legfrissebb verseny már a 17-es számot viseli, így azt hiszem, a weblap üzemeltetői már réges-régen elhagyták a "kezdő szervező" titulust. Ugyanez mondható el a játékosokról is, s legfőképp magukról az egyes országról. Az összegzés szerint a japánok vezetnek a ranglistán 6 arany, 8 ezüst és 1 bronz birtoklása révén. Mi "csak" a második helyre szorultunk - vagy inkább ragadtunk - 3 arany, 5 ezüst és 6 bronz által. Utánunk Tajvan következik, nekik egyelőre csak 6 arany-, 1 ezüst- és 5 bronzérem lett a jussuk. A végkifejlet szerint tehát az eddigi 16 játékmenet során a második helyen tartunk, s nagyon úgy fest, hogy továbbra is csak Tajvan lesz veszélyes ellenfél a helyezés megőrzését tekintve.

A mostani játékban - szeptember 3-án, azaz tegnap indult el - rögvest a második helyre küzdtük fel magunkat, ám egyelőre még ugyanolyan könnyen eshetünk le a harmadik posztra, amilyen könnyedén felállhatunk a dobogó legfelső fokára. Húzzunk bele srácok, az elején kell fülön csípni az ázsiai hordát! Szeptember 7-én ér véget a nagy viadal, így még van pár napunk javítani az amúgy sem rossz pozíciót.

Nos ennyi lett volna ez a kis összegzés, az ősz legvégén jelentkezünk majd újra friss fejleményekkel.