• Idén jöhet a Slitherine RTS-e
  • Méghozzá télen
  • Új videókat kaptunk

A Terminátor: Sötét végzet című filmben Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger újra Sarah Connor és a T-800-as Terminátor ikonikus szerepét ölthették magukra, és a sztori több mint 20 évvel Az ítélet napja eseményei után játszódott. Már ekkor többen előálltak azzal, hogy ez az időszak tökéletes lehet egy videójátékhoz – imáik pedig meghallgatásra találtak.

Terminator: Dark Fate – Defiance történetszála az emberiség és a Legion szintetikus intelligens géphálózat között zajló konfliktus körül fog forogni. Az egyjátékos módban a Founders (Alapítók) frakció parancsnokának szerepét vehetjük át, aki csapatai élén igyekszik meghiúsítani a Legion gonosz mesterkedéseit. A Defiance többjátékos módjában azonban a Founders, a Legion és a Resistance (Ellenállás) is játszható frakcióként lesznek jelen. Most három új videó érkezett a játékról és kiderült, hogy akár már télen befuthat.

Különböző feladatok és küldetések teljesítésével további szövetségeseket lehet majd találni, és a missziók során hozott döntések sem maradnak majd észrevétlenek, hiszen például a túlélők később a segítségünkre siethetnek. Alexa Church hadnagyként kell tevékenykednünk a harcmezőn és a fenti videók alapján bizony a taktikázás nagy hangsúlyt kap. A Terminator: Dark Fate – Defiance egyszer már megcsúszott, ugyanis a 2022-es megjelenést nem tudták tartani, de úgy néz ki, hogy a 2023 összejöhet – viszont a legjobb forgatókönyv szerint is csak tél környékén számíthatunk az új Terminátor-játékra.