Ne az okosóra legyen a mostohagyerek

Amennyiben az okoseszközeid mindegyikét védőfóliával látod el, miért lenne az okosóra a kivétel? Akár régebbi, akár újabb típusú Apple Watch modelled van, mindegyik típus esetében megéri befektetni egy üvegfóliába, hogy védje az órádat. Az aun.hu okosórához való kellékei között megtalálható Apple Watch üvegfóliák nagy fokú védelmet nyújtanak az órádnak. 

A legtöbb okosóra hasonló árban van, mint egy okostelefon, viszont potenciálisan sokkal több veszélynek van kitéve, hiszen folyamatosan a csuklónkon van. Különösen igaz ez abban az esetben, ha valaki munkája során, esetleg sportolás közben is használja az okosóráját. Nagyon csábító az okosóránkat egyből használatba venni, miután kibontottuk a dobozából, azonban célszerű először megfelelő védelemmel ellátni, hogy sokáig élvezhessük az előnyeit.

aunhu-2022-junius-linkmarketing-4.jpg

Az üvegfóliák előnyei

Annak ellenére, hogy az Apple Watch kijelzője meglehetősen ellenálló, a folyamatos használat során hamar megjelenhetnek rajta kisebb vagy nagyobb karcolások. Ennek a kivédésére tökéletes megoldást nyújtanak a védőfóliák. Ezek a védőfóliák nagy terhelhetőségű és rugalmas műanyagból készülnek, bizonyos esetekben speciális, edzett üveggel kombinálva. A felhasznált műanyag könnyű és kopásálló azon túl, hogy megakadályozza az okosóránk kijelzőjének sérülését.

Az üvegfóliák abban az esetben is védik az óránkat, ha véletlenül erősen odaütjük valahova vagy leejtjük. Az oleofób bevonattal ellátott üvegfóliák megakadályozzák, hogy a felületükön ujjlenyomatok maradjanak. Könnyen eltávolíthatóak és felhelyezhetőek, ezáltal szükség esetén pár perc alatt kicserélhetjük a régi üvegfóliát egy újra. 

Hogyan használjuk?

A legújabb üvegfóliák úgy vannak kialakítva, hogy a 4, 5, 6 és az SE modellekre tökéletesen passzolnak. Olyan anyag segítségével rögzül a kijelzőre, amely segítségével tökéletesen tapad, mégis eltávolítás során nem hagy hátra nyomot. Az üvegfóliát felhelyezés után szinte lehetetlen észrevenni, illetve az eszköz működését sem befolyásolja. 

Sok embernek eszébe sem jut ugyanúgy védeni az okosóráját, mint tenné azt az okostelefonjával vagy táblagépével. Azonban az okosórák még több veszélynek vannak kitéve, mint ezek az eszközök, ezáltal érdemes mielőbb gondoskodni a védelmükről. Különösen azok számára, akik olyan munkát végeznek, ahol nagyobb az esélye annak, hogy odaüsse vagy megkarcolja az órát.