Mass Effect- és Dragon Age-képregény a láthatáronAz egyik képregény a Dragon Age-franchise háttértörténetét igyekszik tovább bővíteni, mégpedig folytatva a The Silent Grove és a Those Who Speak füzetekben megkezdett vonalat. A március 27-én startoló, Until We Sleep névre keresztelt sorozatban Alistair, Varric és Isabella kalandjait követhetjük majd végig, melynek során a qunari segítségével keresik azt a gonosz varázslót, aki az előző király eltűnéséért felelős.

A másik képregény a Mass Effect rajongóinak szól, ám ez nem az univerzumot mélyítő alkotás, hanem inkább a rajongók kívánságainak eleget tevő szívesség. A Blasto: Eternity is Forever című, november 7-én megjelenő, csupán egyetlen füzetből álló képregény az első és egyetlen Hanar Fantom kalandjait mutatja be.

A BioWare továbbá két, elsősorban a megszállott gyűjtőknek célzott tárgyat is bejelentett: április 3-án jön a Dragon Age enciklopédia első kötete, mely több száz kép mellett a játék univerzumának hiteles leírását is tartalmazza, mindeközben pedig a BioWare hivatalos boltjában már előrendelhető egy Sovereign-szobor, mely 350 dollárba kerül.