Amiben mind két játék közös, hogy a magyar bajnokság egyikben sem szerepel sajnos - vagyis teljesen érthető "minőségbeli" okokból -, de az elvetemültebb magyar foci rajongók kedvére téve mind a két játékhoz megjelent a maga szuperpatche, ami profi módon ültetni a játékba a Borsodi Liga csapatait.

Magyar foci felsőfokon!A FIFA 07 honosítása a HSP 07, ami tartalmazza a legfrissebb keretekkel, mezekkel a magyar bajnokságot, ráadásul új menügrafikákkal, csukákkal, lasztikkal és zenékkel tarkítja az amúgy is csili-vili játékot! Minőségi munka, focirajongóknak kötelező, ahogyan a gyorssegélyként megjelent 1.1-es patch is, hogy tökéletesen fusson!


Magyar foci felsőfokon!A nagy konkurencia, a Pro Evolution sorozat hatodik része sem maradhat ki a jóból - már a PES-be is beköltöztethetjük az egész Borsodi Ligát és pereputtyát! Készüljetek fel, hogy egy új Pro Evo Soccert kaptok, melyben minden megújul: a játékban szereplő összes csapat eredeti mezeket kap, a licencproblémák teljesen eltűnnek, ráadásul botlábú kedvenceinkkel is szerencsét próbálhatunk, nem beszélve magyar fiaink élethű fizimiskáiról! Az új stadionok, csukák, magyar szurkoló hangok és a többi már-már magától értetődnek, gondolom...