• December 31-én debütál a Cobra Kai 4. évadja a Netlixen
  • Visszatér Terry Silver és az őt alakító Thomas Ian Griffith
  • Miyagi-Do és az Eagle Fang együtt próbálják legyőzni a Cobra Kai dódzsót
  • Sorozatajánlónkat itt olvashatjátok

Amióta a Netflix átvette a Karate kölyök filmek történetét folytató Cobra Kai-t, egyre nagyobb hírverést csap a sorozatnak. A negyedik évad reklámkampányát eddig egy klasszikus karakter, a Thomas Ian Griffith alakította Terry Silver visszatérésére alapozták, ennél többet is kapunk azonban a frissen közzétett magyar feliratos előzetesből.

cobrakaiseason2williamzabkaralphmacchiomartinkove0.jpg
(A kép forrása: WhatToWatch)

A több mint harminc évvel az 1984-es All Valley Karatetorna eseményei után játszódó sorozatban Daniel LaRusso (Ralph Macchio) és Johnny Lawrence (William Zabka) konfliktusa elkerülhetetlenül folytatódik, a hivatalos szinopszis alapján azonban inkább a fiatalokat követjük majd a december 31-én debütáló tíz epizód során:

„A 4. évadban a Miyagi-Do és az Eagle Fang összefognak, hogy együtt legyőzzék a Cobra Kai dódzsót az All Valley 18 év alattiak tornáján... És a vesztesnek örökre meg kell válnia karateruhájától. Miközben Samantha és Miguel igyekszik fenntartani a dódzsók közti szövetséget, Robby pedig mindent belead a Cobra Kai dódzsóban, a Valley sorsa még sosem volt ennyire bizonytalan.”

Sorozatajánlónkat itt olvashatjátok.