• Karriermódot kap a Madden 20
  • Augusztus 2-án jelenik meg PC, PS4, Xbox One-re

A Madden 19 egész jó értékeléseket szedett össze, hiszen a Metacriticen a játék összpontszáma megközelítette a 80%-ot, így nem volt kétséges, hogy jön a folytatás, ami most is megkapja a PC változatot. A Madden 20 legnagyobb újdonsága a hosszú karriermód lesz, amiben egy egyetemista NFL hátvéddel kell felküzdeni magunkat a csúcsra. A karrier során a "Scenario Engine" egyedi eseményeket, kihívásokat fog mindenkinek adni. A másik jelentős változtatás a "Superstar X Factor" bevezetése, amellyel a sportolókat az előző játékokhoz képest sokkal valósághűbben tudják megjeleníteni a fejlesztők. 

"Ebben az évben azt akartuk elérni, hogy a szupersztárok mindegyike a Madden minden aspektusában eltérően viselkedjen, úgy, ahogy azt a játékosok a pályán teszik minden vasárnap. Azt szeretnénk, hogy a virtuális sztárok is sztároknak érződjenek." -- közölte a játék vezető producere, Seann Grady. 

madden-20-confirmed-with-cover-star-release-date-college-football-mode-x-factor-players-and-more.png

Ebben az évben a borítóra a Kansas City Chief's játékosa, Patrick Mahomes került, aki azzal vált legendává, hogy egy szezon alatt 5 ezer jardnyi távolságot dobott a labdával. Elmondta, hogy egy ezzel egy álma vált valóra, hiszen gyerekkora óta rajongója a Madden játékoknak, amiket apukájával játszott folyamatosan.

Az Originen már előrendelhető a játék, 60, 80, 100 dolláros/eurós áron. Utóbbi sok dolog (Training Quick Sell Packs for Madden Ultimate Team, Past and Present Elite Player Pack, Madden Championship Series Pack) mellett a három napos játékelőnyt adja. A bejelentéshez egy trailer is érkezett, parancsoljatok! Nézzétek meg, aztán mondjátok el, titeket érdekel az amerikai foci?