Izgalmas GDC-nek nézünk elébe, hiszen az Epic bemutatja a nagyközönség számára is a grafikusmotorjuk következő generációját, az Unreal Engine 4-et, ma pedig megtudtuk: a Lionhead Studios is egy komoly prezentációval készül, hiszen öt nap múlva bemutatják a következő projektjüket.

A programról jelenleg semmit sem tudunk, s így a hivatalos oldalon helyet foglaló piros gomb jelentőségét sem értjük. Elképzelhető, hogy a tavaly bejelentett Fable: The Journey-vel kapcsolatban kapunk új információkat, vagy nemes egyszerűséggel a cég bejelenti a Fable 4 készülését, ugyanakkor egy esetleges Black & White 3 sincs kizárva, ahogy az sem, hogy egy egyedi techdemót fog bemutatni a cég. Egyvalami azonban biztos: Peter Molyneux jó szokásához híven az eget és földet ígéri majd nekünk, bármiről is legyen szó.

A Lionheaddel kapcsolatban egyébként még friss hír, hogy egy új grafikusmotor-programozót keresnek egy be nem jelentett projekthez. A szóban forgó program valószínűleg nem az öt nap múlva esedékes bejelentés tárgya, a munkaköri követelmények ugyanis a DirectX 11, az OpenGL 4.x és a Unreal Engine beható ismeretét követeli meg, így valószínűsíthető, hogy ez a játék már a következő generációs Xbox-ra készül -- vagy netán PC-re.