A PC Guru csapata újabb nyereményjátékot hirdet, aminek keretében előfizetést nyerhettek a magazinra, sőt, PC-s játékokkal is gazdagabbak lehettek, mert miért ne. Persze nem titok, hogy a játék a frissen indult PC Guru Webshoppal áll kapcsolatban, és bizony tenni kell azért, hogy esélyetek legyen nyerni.

Persze nem kell megijedni, a feladat ugyanis pofonegyszerű: nyomni kell Facebookon egy like-ot a PC Guru Webshopra, és kész, már bele is kerültetek a képzeletbeli kalapba. De van még tovább is: mindenki, aki megosztja az ehhez a hírhez tartozó Facebook-bejegyzést, háromszoros -- HÁROMSZOROS -- esélyt kap a nyerésre! Bizony, ennyit ér a mai világban két kósza kattintás.

És hogy mit lehet nyerni? Hát ezt:

  • 2 db negyedéves PC Guru magazin előfizetés
  • 1 db PC-s Need for Speed: Rivals
  • 1 db PC-s Assassin's Creed: Revelations
  • 1 db PC-s Mafia 2

A PC Guru Webshop a héten indult, és rengeteg akcióval kedveskedik nektek (ezek közül a lenti galériában találtok pár klassz szemelvényt), melyek május 19-ig élnek -- csakúgy, mint a nyereményjáték, szóval, bár nem kell kapkodni, én a helyetekben már bőszen kattintgatnék és osztogatnék.

Sok szerencsét, és a Guru legyen veletek!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

FRISSÍTÉS

Ma már sorsolnunk kellett volna, de nem tettük, inkább úgy döntöttünk, adunk pár extra napot: május 25-ig még te is jelentkezhetsz a webshopos nyereményjátékunkra!