A végleges kerítés rendszerint csak az épület felhúzása után kerül kialakításra szűkös keretből, így sokszor évekre marad a kényszermegoldás. Persze vannak, akik tudatosan ennek költségét is betervezik már jó előre, hiszen számukra az esztétikus, profi kerítés elsődleges fontosságú, mivel emeli a környezet színvonalát.

Sokan döntenek az elegáns fakerítések mellett, azonban kevesebben gondolnak közülük ennek kapcsán a karbantartási igényére, amivel majd csak az elmaradását követően szembesülnek. Amennyiben szeretnéd megtartani a fa szépségét, ugyanakkor mentesülnél a rendszeres karbantartás gondja alól, az alumínium fa mintázatú kerítés lesz számodra az ideális megoldás. Tudj meg róla mindent, cikkünkben megismertetünk vele!

Korszerű, gondozásmentes kerítések

Napjainkban egyre kevesebben vannak, akik időt akarnak szánni a kerítésfestésre, javításra, ma már titka látvány a hétvégén vagy a nyári szabadságolások alatt kerítést karbantartó háztulajdonos.

Persze rábízhatjuk ezeket a munkákat szakemberekre, de abban az esetben még magasabbak lesznek a költségek. Ha pedig a kerítés árát a teljes élettartamra számítjuk ki a bekerülési költséggel együtt, látható, hogy tetemes összegre rúg.

Egy kerítést 10-20 évre tervezünk, ki van téve az időjárás viszontagságainak, dacolnia kell a az elemekkel, az esővel, a hóval, a széllel és a napsütéssel, így olyan anyagból célszerű készíteni, amely ellenáll mindezeknek. A alumíniumkerítések tökéletesen megfelelnek ennek a követelménynek – anyagukban is, illetve mert gyárilag festettek.

https-keritesprofilhu-2024-februar-cikk2.jpg

Korszerű alumíniumkerítések

A gondozásmentes alumíniumkerítések jó választást jelentenek, ha nem 1-2 évre tervezel, és nem szeretnél a karbantartásra időt és pénzt áldozni. Ez az anyag ugyanis rendkívül ellenálló, nem kezdi ki a napsütés, a csapadék, a szél, nem vetemedik, nem korhad és a korrózió sem fenyegeti, nem kell újrafesteni.

Az alumíniumlécek segítségével építhetünk klasszikus kerítést vízszintes vagy függőleges elrendezésben, a lécek közötti hézaggal, illetve tökéletesen alkalmas a privát szféra védelmére zárt kerítésként is.

Többféle színben rendelhetők, akár famintázattal is, ha a hagyományos fakerítések hatását szeretnénk visszaadni.

Szépség és minimális karbantartás

A famintázatú alumínium kerítések a fa természetes szépségét és a tartósságot ötvözik, így tökéletes választást jelentenek azoknak, akik számára e két kritérium igazán fontos a telek körbekerítése szempontjából.

Nagyszerű bennük, hogy soha nem igényelnek festést, nem fakulnak, nem kopik le a faerezetes mintázatuk, tartósak és időtállóak, a fát érintő problémákkal szemben maximálisan ellenállóak.

A Kerítés Profil prémium alumíniumkerítései az egyedülálló technológia révén, a láthatatlan csavaroknak köszönhetően dekoratívak, esztétikusak.