Közeledik a régió legnagyobb e-sport eseménye, a V4 Sport Future Festival, ahol a Counter-Strike: Global Offensive mellett a világ legnépszerűbb futballszimulációs videójátéka, a FIFA 22 is szerepet kap, hiszen Kelet-Közép-Európa legjobb e-sportolói mérhetik össze tudásukat november 22 és 24. között.

v4fsfprimage.jpg

Előtte azonban még egy komoly kihívást is teljesíthet az, aki ellátogat az Alleeba november 11-én, megkeresi a földszinten molnargabot, hazánk egyik legismertebb és legkiválóbb játékosát, és kiáll ellene. A Szoboszlai Dominik által alapított DomiNation E-sports játékosa - 2020-ban az év e-sportolója díjat is megkapta -, Molnár "molnargabo” Gábor évek óta nyújtott teljesítménye magáért beszél, több ízben megjárta a hivatalos EA Sports által szervezett FUT Champions kupákat Bukarestben (eljutott a legjobb nyolcig is), illetve kétszer is diadalmaskodott például a hazai K&H e-kupa tornáján, csak hogy néhány kimagasló eredményt említsünk. Ott lesz újra a V4-en is, és Majorosi Krisztiánnal az oldalán Magyarországot képviselve küzdenek majd a trófeáért a régió legjobbjai ellen 2v2 játékmódban.

Most viszont 1v1-ben lehet majd kihívni őt, így aki kilátogat csütörtökön az Allee bevásárlóközpontba, az játszhat vele egy parázs mérkőzést. A pikantériája ezeknek a meccseknek, hogy minden esetben, élőben a helyszínen Hajdú B. István kommentálja az eseményeket.

Helyszín: 1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10, ALLEE bevásárlóközpont, földszint

Időpont: 2021. november 11. 16:30 – 19.00

Ami pedig még fontos, hogy az eseményen további kulisszatitkokat és hasznos információkat is meg lehet tudni a közelgő V4 Future Sport Festival-ról Bíró Balázstól, a Magyar E-sport Szövetség elnökétől.