Sorolhatjuk az élet apró örömei közé, de egy rosszul szigetelő nyílászáró kicserélése ennél jóval többet jelent. Spórolhat a fűtési költségen, valószínűleg a megbetegedések száma is kevesebb lesz a családban, és nyáron sem forrósodik fel annyira a lakás.

Az RS Ablak munkatársai ebben a cikkben bemutatják, hogy milyen az élet boldog ablak tulajdonosként.

Kint hideg, bent meleg

Annak ellenére, hogy az utóbbi évtizedekben sorra újítják fel a közintézményeket és a lakásokat, még mindig vannak a fővárosban is olyan ingatlanok, iskolák, ahol a rossz nyílászárók ellehetetlenítik a mindennapos tevékenységet. Akár hidegebb, akár melegebb van a komfortosnál, megnehezíti a koncentrációt, hidegben a test nem tud ellazulni. A rosszul záródó ablakon át bejut a csapadék, ami az épület további károsodásához vezethet.

rsablak.jpeg

Az ilyen tönkrement, korszerűtlen ablakokat mielőbb érdemes műanyag nyílászáróra cserélni. 

Drága?

Akármilyen kicsi is a lakás, az összes nyílászáró cseréje sajnos nem filléres tétel. Sőt, az elmúlt évek áremelkedései nyilván ezt a szektort is érintették. Így aztán nincs mire várnia, mert annál viszont mindenképpen olcsóbb megoldás, mintha az utcát fűtené továbbra is. Ha nem szeretne a szükségesnél többet költeni a beruházásra, és a lehetőségek is adottak, akkor a kész termékek között érdemes nézelődni.

Amennyiben az otthonába mégsem alkalmasak ezek, vagy esetleg úgy gondolja, hogy ha már úgyis évtizedekig fogja a megrendelt ablakokat használni, akkor megéri egy kicsit jobban a saját igényeire szabni, arra is van mód. Igen, ebben az esetben mélyebben kell a zsebbe nyúlni, ellenben biztos lehet benne, hogy alig akarja majd elhúzni a sötétítőt, annyira gyönyörűek lesznek.

Ön is szeretne a boldog ablak tulajdonosok táborába tartozni? Tekintse meg az RS Ablak műanyag nyílászáróit, és kérjen árajánlatot!

Nincs vele gond

Egyszerűen elnyűhetetlenek a műanyag ablakok. Bírják a szélsőséges időjárási viszonyokat is, legyen szó fagyról vagy erős napsugárzásról. A gyártási eljárásnak köszönhetően nem tudnak elromlani. (Ez abban az esetben áll fenn, ha megfelelő minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik a kiválasztott darab.) Nincs szükség külön ápolószerre vagy bármilyen időközönkénti karbantartásra. Egyszerű mosószeres puha ronggyal elég áttörölni, és nagyon hosszú ideig szép marad. 

A boldog ablak tulajdonosok élvezik az otthon melegét (vagy éppen hűvösét), tudják, hogy évtizedekig fogják használni, élvezni a gond nélküli nyitást, zárást, ezért alaposan megfontolják, hogy milyen nyílású, hány szárnyú legyen az ablak. Nézzen körül az RS Ablak kínálatában, és válasszon az igényei szerint.