A változás egyszerű, és remélhetőleg arra sarkall majd titeket, hogy egy jófajta, informatív párbeszéd alakulhasson ki az ide tartozó hasábokon. Szeretnénk, ha minden hónapban körbejárnánk egy témát, amelyet mostantól minden számban előre meghirdetünk, és itt az online felületen is várjuk a véleményeiteket; persze az egyéb leveleket sem fogjuk hanyagolni, de mégis igyekszünk majd mederben tartani az adott Levrovot. Ami fontos, hogy valóban kíváncsiak vagyunk rá, mit gondoltok egyes témákról, és szeretnénk, ha nem csak egymondatos fricskákkal (nekem tetszik, nekem nem tetszik, bejön, nem jön be), hanem valódi gondolatokkal is megtöltenétek az újságot. Hogy milyen módon juttatjátok el hozzánk az észrevételeiteket, az rátok van bízva, továbbra is írhattok a levrov kuk@c pcguru.hu címre, de itt az online felületen is begépelhetitek a mondanivalótokat, az esély ugyanannyi az újság lapjain való megjelenésre. Ami a legfontosabb, hogy tartalmas, érdekes gondolatokat várunk tőletek - észrevételeket, kritikákat, szellemes ám mégis lényeges megjegyzéseket.

A következő lapszámba tervezett témák az alábbiak:
  1. Mit gondolsz a megújult Gururól?
  2. Mit szólsz a honosításokhoz (pl. Harry Potter, Witcher, Hellgate London és társaik)?
A legérdekesebb e-mailek, hozzászólások ezúttal megmérkőzhetnek a hónap levele díjért, amit a szerkesztőség természetesen PC Guru ajándékcsomaggal honorál! Szóval hajrá, ragadjatok billentyűzetet, ne tartsátok magatokban a véleményeteket!

(Szeretnénk továbbá felhívni a figyelmet, hogy az ide kapcsolódó hozzászólásterület nem az egymás közötti vita színhelye, hanem egy gondolatgyűjtő hely. Ha nem értetek egyet a másik véleményével, akkor azt privátban vagy a megfelelő topikban közöljétek, itt ugyanis igyekszünk majd a megszokottnál erősebb moderációt elkövetni!)