laptopkalauz.hu - online magazinÚj szelek fújnak a számítástechnikában, a laptopeladások száma az utóbbi pár évben jelentősen megnövekedett. Ezek a szelek elértek minket is: egy hiánypótló online magazin indult LaptopKalauz.hu néven, mely naprakész információkkal, a legújabb hírekkel és tesztekkel szolgál olvasóinak. A legmodernebb technológiák ismertetésével, olvasói tesztekkel, véleményekkel, szavazásokkal és apróhirdetésekkel is találkozhatsz az új, átfogó  notebookos portálon. Itt megtalálod a válaszokat kérdéseidre: miért nem megy az NFS a notidon, lehet-e videokártyát cserélni laptopodban, érdemes–e a processzort bővíteni a régi gépedben, stb. A LaptopKalauz.hu egy szórakozás rovatot is indít kimondottan a játékot kedvelő fiatalok és lelkükben fiatalok kedvéért, ahová főként a PC Guru szállítja a híreket és információkat.

Mára megfordult az arány, a laptopok értékesítése megelőzi az asztali PC-két, azaz mostanság több notebookot adnak el. Sokan félve fordulnak még a hordozható gépek felé, gondolván, hogy azok nem alkalmasak a játékra, pedig ez már rég nem igaz. A mostani gépek méltó versenytársai az asztali masinák nagy többségének. Egyre többen választják a kényelmes, hordozható, mégis bivalyerős gépeket az otthoni PC-jük leváltására.

Mivel a trend folytatódik, pár éven belül vélhetően minden háztartásban lesz egy notebook, nem árt tisztában lennünk azzal, hogy mit is válasszunk, mi fogja kielégíteni igényeinket. A portálon a legújabb technológiai hírek, notebook megjelenések mellett rengeteg érdekesség is olvasható. Az oldalon biztonságtechnikai rovat működik, melyben napra kész információkra lelhetünk a legújabb internetes fenyegetettségekről, maleware-ekről. A Laptop Szalon támogatásával teszteket is olvashatunk, emellett az érdeklődők belemerülhetnek akár a notebookok történetébe, akár a technológiák (CPU, RAM, videókártyák, wifik, stb.) rejtelmeibe is.