Mi az, amit igazán szeretnek a férfiak?

Ha a tökéletes ajándékot szeretnénk megtalálni, akkor először azt érdemes átgondolni, hogy mi dobogtatja meg a férfi szíveket. Ezek jellemzően az alábbiak:

  • Sport, különösen foci

  • Bor és sör

  • Adrenalinbombák

  • Autók

  • Különféle kütyük

Egy biztos, ha élményt ajándékozunk, ami valamilyen módon köthető apukánkhoz, akkor semmiképp sem lövünk mellé. Ugyanakkor a tárgyi ajándékokról sem kell teljes mértékben lemondani.

Személyre szóló tárgyi ajándékok

A Meglepkék.hu kínálta születésnapi újságok minden ünnepelt arcára széles mosolyt varázsolnak. Ki ne örülne annak, hogy a címlapon olvashatja megszületésének hírét, melyet világgá kürtöl a lap. Az újság emellett feldolgozza az ünnepelt születésnapján történt eseményeket. Ha ezzel nem érjük be, akkor egy egyedi keresztrejtvényt is kérhetünk bele vagy egy személyre szabott horoszkópot.

A foci szerelmeseit mi dobná fel jobban, ha nem egy személyes aranylabda? Natúr és gravírozott kiadásban egyaránt megrendelhető.

httpsmeglepkekhu-2023-oktober-cikk6.jpg

Az autók megszállottjainak pedig egy egyedi, vicces rendszámtáblát ajánlunk. Biztosak vagyunk benne, hogy egy ilyen ajándék nagy örömet fog okozni az ünnepeltnek.

Nem mindennapi élmények, örök emlékek

Ha nincs kézügyességünk, akkor ugyan minek állnánk neki festeni vagy kézimunkázni? Habár sokan úgy tartják, hogy a kézzel készült ajándékok igazán szívhez szólók, azonban egy jól megválasztott élménnyel sem lehet mellényúlni, hiszen életre szóló emléket kínál.

Az autók szerelmeseit egy élményvezetéssel lehet leginkább levenni a lábukról. Ki ne zsongna be a Big Foot volánja mögött vagy épp a versenypályán a legendás Mustang vagy Ferrari gázpedálját tövig nyomva.

Tudjuk, hogy minden apuka nagyon bátor és hős a gyermeke szemében, de az igazán vagány édesapák semmitől sem félnek, főleg nem a magasságtól. Éppen ezért egy kis sétarepüléstől vagy tandemugrástól sem riadnak meg, sőt kiélvezik annak minden percét. Ha a tandemugrás túlságosan is borzolná a kedélyeket, azonban édesapánk szívesen megtapasztalná a lebegés semmihez sem hasonlítható élményét, akkor ezt a szélcsatornában is megteheti biztonságos körülmények közt, akár egy társsal egyetemben is.

Az adrenalinfröccs mellett vagy helyett akár egy kis pihenést is ajándékozhatunk apukánknak, különösen annak tudatában, hogy pontosan tudjuk, mennyire keményen dolgozik. Egy wellness program a Rudas fürdőben ideális választás. De akár a gourmet ajándékok és élmények is hozzájárulhatnak a feltöltődéshez.