• 2015 óta dolgoznak a játékon
  • Május 9-én leleplezik a titokzatos projektet

A közfelháborodást és botrányt kavaró Hatred, majd a hatásvadász IS Defense után a Destructive Creations most a régmúltba, egész pontosan a középkorba vezeti a játékosokat, de ennél sokkal többet egyelőre nem árultak el 2015 óta készülő projektjükről. Az alant is megtekinthető koncepciórajzon kívül csupán annyi bizonyos, hogy eddigi játékaiknál jóval nagyobb, extenzív egyjátékos kampánnyal és intenzív többjátékos komponenssel készül a játék, mely a történelmi hűséget és fejlett játékmechanikát tűzte zászlajára.

Hogy ebből mi minden valósul meg, egyelőre jó kérdés, de (kövezzetek meg) annak ellenére, hogy játékaik tartalmi és játékmechanikai szempontból nem hoztak újítást vagy voltak kiemelkedőek, agyatlan szórakozásnak jók voltak, és technikai szempontból korrektnek lehetett őket nevezni. Persze a netkód más téma, de az eddigi munkásságuk alapján értenek az Unreal Engine-hez, ami kecsegtető lehet a május 9-én leleplezésre kerülő játék szempontjából.

Azt is figyelembe véve, hogy két éve készül a program, és az 1C Company vállalta a kiadói terheket, jó esély van rá, hogy idén, de legkésőbb jövő év elején megjelenhet. Persze mindez csak spekuláció, hiszen még a munkacímét sem tudjuk a projektnek (na nem mintha az bármit is jelentene), de egy hónap múlva remélhetőleg minden világos lesz.

destructive-creations-concept.jpg