A mai innovatív világunkban már szerencsére léteznek igazán modern technológiák a probléma kezelésére. Hüvelytágasságra a Perfect Laser IntimaLase eljárása lehet az egyik legjobb megoldás.

A hüvelytágasság okai

Ahogy haladnak előre az évek, változik a hormonháztartás, és a hüvelytágasság is növekszik. A hüvelyfal kötőszöveteinek kollagéntartalma csökken, így rugalmatlanabb és kevésbé feszes lesz. Erre a szülések is hatással vannak.

Az úgynevezett hüvelyi relaxációs szindróma sokakat érint. Ilyenkor a hüvely tágassága akár még 30-40%-ban is növekedhet. A hüvelyfal optimális szerkezete megváltozik ugyan, de lézeres úton sokat lehet rajta javítani.

Betegség-e a hüvelytágasság?

Alapvetően nem tekinthető betegségnek az, ha a hüvelyfal rugalmassága csökken, de számos egyéb gond előszobája lehet. Ilyenkor ugyanis könnyebben kialakulhatnak hüvelyi fertőzések. De szinte egyenes út vezet az inkontinenciához, és akár a méhsüllyedés egyik előidézője is lehet. Ezért is érdemes időben kezelni!

https-perfectlasereu-2024-augusztus-cikk3.jpg

A lézeres technológiáról 

Az említett IntimaLase egy Fotona Smooth technológiával működik, ami lézersugárral ösztönzi a kollagéntermelést a hüvelyfalban. Így a vékonyabb szövetek megvastagodnak, illetve rugalmassá válnak. A kollagénrostok neogenezisével pedig újra visszanyerhető az intim fiatalság. Ezzel pedig a nőiességünk és az önbizalmunk is növekszik, és a társas együttlétek is újra örömtelivé válnak.

Az előnyökről röviden

Ha még nem vagyunk biztosak abban, hogy belevágjunk-e a lézeres hüvelyszűkítésbe, akkor járjunk utána az előnyöknek kicsit! Mi is hoztunk néhányat.

  • Az egyik ilyen pozitívum, hogy az eljárás abszolút fájdalommentes, semmilyen metszéssel, vérzéssel nem jár. A beavatkozást követően azonnal folytatódhat a mindennapi rutin.

  • Kíméletes és gyengéd a technológia.

  • Általában két kezeléssel is észrevehető eredményeket lehet elérni.

  • A örömteli együttlétek száma növekszik, akik már próbálták, azoknak egyértelműen javított a szexuális életén.

Ha a cikkünk elején említett probléma bármelyike nálunk is jelen van, ne szégyelljünk beszélni róla, és megoldást keresni rá! A Perfect Laserhez kérhetünk például konzultációs időpontot, ahol lehetőség nyílik az okok feltárására, illetve kezelési terv összeállítására is. Legyünk újra magabiztosak, sugározzon belőlünk a nőiesség! A mai fejlett technológiai lehetőségek mellett ez már nem lehet akadály.