A postázási folyamatokhoz óriási segítséget jelentenek az öntapadós okmánytasakok.

A legjobb választás feladáshoz is és tároláshoz is

Ha a dokumentumok és egyéb csomagkísérő okmány felragasztásához keresel biztonságosan használható megoldást, akkor nézz szét a Relatív-A Kft. papír okmánytasak kínálatában! Hiszen ha dokumentumokkal dolgozol, azaz tárolod, szállítod illetve szállíttatod vagy akár irattározod azokat, akkor ezeket a könnyen használható, többoldalú és környezetbarát termékeket nagyon jól fel tudod majd használni. Az sem mellékes körülmény, hogy nem is kell mélyen a zsebedbe nyúlni, mert ezek igazán megfizethető termékek.

Egyszerű használat és biztonság

Lényegében szinte az összes, a logisztikai folyamatban résztvevő fél számára igazán kényelmes, ha a papír okmánytasakot alkalmazzák. Már a folyamat legeleje is nagyon gyors és egyszerű, amikor a csomagkísérő dokumentumokat beleteszik, hiszen csak az okmánytasak hátoldaláról kell a védőpapírt, azaz a linert lehúzni, és a papírtasakot azonnal fel is lehet ragasztani a csomagra.

okmanytasakshop-2023-augusztus-linkmarketing-1.jpg

Az okmánytasak hátulja ugyanis ragasztós. A hosszabb oldalon fent pedig szintén van egy öntapadós rész, amit ugyanolyan könnyű lezárni. Nem mellékes körülmény, hogy csak roncsolással lehet kinyitni azt, így a feladó biztos lehet abban, hogy az van a tasakban, amit eredetileg is beletettek. Legyen kicsi vagy nagy a csomag értéke, ez soha nem mindegy.

Ha fontos számodra a környezetvédelem

Többféle okmánytasakfajtát lehet kapni a Relatív-A Kft. webáruházában is. Mindegyik tökéletes a maga nemében. Ám ezek közül a papír okmánytasakok nagyon nagy mértékben hozzájárulnak a környezetterhelés csökkentéséhez, hiszen nem tartalmaznak műanyagot, és maximálisan újrahasznosíthatók. 

Akinek fontos, hogy sokkal kevesebb fát kelljen kivágni, illetve ne kelljen feleslegesen szénhidrogénekből műanyagot gyártani, az biztos nagyra értékeli ezeket a sok méretben beszerezhető termékeket. Rengeteg vizet és energiát meg lehet takarítani az anyagok újrahasznosításával, ehhez azonban a használatot követően a megfelelő hulladékgyűjtőbe kell helyezni a szóban forgó termékeket. A papír okmánytasakok mehetnek a papír jelzésű konténerekbe.

Kevesebb szemét, tisztább víz, talaj és levegő, és az erdők élővilágának megóvása, valamint olcsó és hasznos segítőtárs, csomagolási kellékanyag, ez jut eszébe sokaknak a papír okmánytasakról. Ha te is ezt a megbízható és sokoldalú terméket keresed, akkor a Relatív-A Kft. gazdag választékában garantáltan nem fogsz csalódni.