Itt van például az egyik újdonság: a dohány édeskés felhanggal.

Mindig próbáljuk ki az újdonságokat!

Az elektromos cigaretta használói számára jó hír, hogy a Liquid-Aroma.hu aromák és koncentrátumok kínálata folyamatosan bővül, köszönhetően a piacon jelenlévő sok minőségi gyártónak. Legyen valaki kezdő vagy tapasztalt felhasználó, mindenképp érdemes kipróbálni az újdonságokat, mivel meglehet, hogy felfedezünk egy új kedvenc ízt, vagy olyan ízkombinációval találkozunk, amire korábban nem is gondoltunk, vagy amire már régóta vágytunk, ám nem volt elérhető aromaként. Szerencsére a gyártók szakemberei elég kreatívak, így folyamatosan érkeznek az új termékek.

Idetartozik az is, hogy ma már olyan aroma is elérhető a piacon, ami egy klasszikus dohány ízű koncentrátum, édes felhanggal. Ezzel tulajdonképpen szinte ugyanúgy élvezhetjük a hagyományos dohánytermékek ízvilágát, egy kis plusz kiegészítővel, de az egészségünket nem tesszük ki hatalmas veszélynek. Új aromából nincs hiány, a minőségi gyártók folyamatosan adják ki az új kombinációkat, extrém ízeket.

liquid-aromahu-2023-augusztus-linkmarketing-1.jpg

Az újdonságok kipróbálása emellett egészségügyi szempontból is előnyös. Ha folyton ugyanazt az egy-két koncentrátumot használjuk, előfordulhat, hogy az adott aroma már nem nyújtja ugyanazt az intenzív élményt, ráadásul hozzájárulhat az ízlelőbimbóink kifáradásához is. Az ízvakság nevű jelenség akkor lép fel, amikor elveszítjük az ízlelési képességünket, és bár általában pár nap alatt magától elmúlik, hosszabb időn át tartó súlyosabb esetek is előfordulhatnak. 

Az ízváltozatosság segít elkerülni ezt a problémát. Ha különböző aromákból álló saját palettát alakítunk ki, és naponta akár 2-3 különböző ízt is használunk, könnyebben elkerülhetjük az ízvakságot.

Az édes élmények előnyei

A liquidek nemcsak az ízlelési élmény fokozása miatt fontosak, hanem segíthetnek a nassolási vágy csökkentésében is. Az édes aromák használata lehetőséget ad arra, hogy azok, akik fogyókúráznak, ne kelljen lemondaniuk az édességekről. Ha hirtelen nassolás utáni vágyuk támad, egy édes ízzel könnyen enyhíthetik ezt az érzést. A koncentrátumok sokfélesége azonban megnehezítheti a választást, így érdemes tájékozódni és segítséget kérni szakértőktől, ha szükség van rá.

A már említett dohány ízű aroma, némi édes felhanggal például kiválóan alkalmas a különböző ízvilágok felfedezésére, és akár az édességek pótlására is lehetőséget ad az elektromos cigaretta kedvelőinek. Ha kérdés merül fel az aromák használatával kapcsolatban, bátran fordulhatunk szakértőkhöz, akik segítenek a megfelelő íz kiválasztásában és eligazodni az e-cigik hatalmas világában.