Karácsony, születésnap, névnap, évforduló: mind-mind olyan események, amikor szeretnénk valami különlegessel előrukkolni, azonban ennek módját kitalálni nem egyszerű dolog.

Ha szeretnél kilépni a whisky-bor-parfüm körforgásából, és egy különleges ajándékot keresel, ami egyben élményt is jelent az ünnepelt számára, akkor ajándékozd meg egy egyénre szabott inggel a szabónál!

Miért éppen ing?

Minden férfinak szüksége van ingekre, ez egy olyan ruhadarab, amiből többel is rendelkezni kell. A The Suit Company szabászat Budapest V. kerületében készíti egyedi ingjeit és biztosak abban, hogy egy alakra szabott ing mindig megmozgatja a férfiak szívét.

suit.jpg

Mindenképpen szüksége van a férfiaknak fehér ingre, de emellett érdemes több színben is beszerezni ezt a ruhadarabot. A mintás változatok nagyon menőnek számítanak egy farmerrel és egy sportzakóval, ez a stílus mindenkinek jól áll.

Ingekre tehát mindig szükség van és egy új, divatos, egyedi méretezésű darab sokáig kiszolgálhatja a megajándékozottat.

Az ingkészítés egy élményajándék is!

Ha a megajándékozott rendszeresen jár szabóságba, akkor már egy megszokott közegbe fog érkezni, azonban, ha még nincs ilyen tapasztalata, akkor egy izgalmas élmény lesz számára ez a folyamat.

Egy elegáns, dizájnos ajándékdobozt adhatsz át az ünnepeltnek, amely tartalmazza az ingkészítési ajándékutalványt és saját személyes üzenetedet. A szabóhoz történő bejelentkezés után a megajándékozott a megbeszélt időpontban felkeresi a szabóságot, ahol csak vele fognak foglalkozni.

Kiválaszthatja az anyagot olasz és angol szövetekből, a mintát, a gombokat, megbeszélik a stílust, majd méretvétel következik. Ennek az atmoszférája emlékezetes és különleges, így biztos lehetsz benne, hogy örökre hálás lesz neked az élményért.

Az elkészült ing egyedi és tökéletes

Az inghez egyedi szabásminta készül, mely a próba után pontosan olyan lesz, mint amilyennek megálmodta a megajándékozott, és az is biztos, hogy olyan minőségű ruhadarabot kap, amely kiválóan bírja a folyamatos hordást, mosást és vasalást.

Kinek ajánljuk ezt az ajándékot?

Mivel ingre minden férfinak szüksége van, és nem is csupán néhány darabra, ezért nyugodtan megvásárolhatod a párodnak, a fiadnak, édesapádnak, barátodnak, de akár céges ajándéknak is megfelelő a munkatársak részére.

A méretes ing ajándékdoboz előnyei

  • Ingre minden férfinak szüksége van.

  • Biztosan tetszeni fog az megajándékozottnak az elkészült ruha, mivel ő maga egyedileg választhatja ki az anyagot és a stílust.

  • Tökéletesen áll rajta, mert méretre készül, átadás előtti próbával.

  • Megadja a szabónál történő ruhakészítés élményét.

  • Ha nem inget szeretne az ünnepelt, akkor beszámíttathatja az árát más ruhadarabba.

  • Bármilyen anyagot, szabást választhat, neki már semmit sem kell fizetnie.

Ha tehát nincs ötleted, vagy unod a tucatajándékokat, adj ruhakészítési élményt szeretteidnek vagy munkatársaidnak, és lepd meg őket egy különleges termékkel!