• A Kingdom Hearts: Re-Coded újra megjelenik
  • Könyv formátumban

Befejeződött a Kingdom Hearts, de a rajongók újabb és újabb dolgokat kapnak, amikkel élvezhetik még egy kicsit a Square Enix/Disney által megálmodott univerzumot. Most éppen egy könyvet, pontosabban mangát.

A Kingdom Hearts Re-Coded, eredeti nevét Coded 2009-ben jelent meg Japánban, mobiltelefonokra, puzzle-címként. Később a program átvándorolt Nintendo DS-re, majd PS3-ra, PS4-re, egy több, mint másfél órás filmként. Most pedig könyv foomátumot kap: a Kingdom Hearts Re-Coded manga 2019. augusztus 20-án jelenik meg az Egyesült Államokban és Kanadában, 14 és 18,5 dolláros áron. Viszonylag rövid a mű, hiszen összesen 176 oldalt tartalmaz, a történet adaptálását pedig az ismert író, Kanemaki Tomoco végzi.

A manga művészeti tervezője, Amano Shiro közzétette a könyv borítóképét, de amint azt a Twitter-csirip is mutatja, ez még nem a végleges változat. A kiadó Yen Press csatornáján vegyes fogadtatása van a könyvnek, van, aki azt mondja, hogy senki nem fogja megvenni, mert a Re-Coded a leggyengébb sztorival rendelkezik a szériában, mások pedig úgy vélekednek, hogy ez egyáltalán nem igaz, és a tetszikek száma is bizonyítja, hogy igenis van létjogosultsága a kiadásnak.