Ha lemaradtatok, vagy elfelejtettétek volna, akkor most újra elmondjuk, hogy annak idején már beszámoltunk a Fallout: Revelation három részre tagolt pilotjának felvezető részéről, mely éppen most ért a végéhez, vagyis teljes az első epizód. Ahhoz képest, hogy kis költségvetéssel és lelkesedéssel készült, igen jól sikerült darab, és a történetnek természetesen nincsen vége.

Persze ennél magasabb szintre emelnék a kivitelezés minőségét, de a jobb effetekhez azonban pénz kell, nem is kevés, erre szeretnének pénzt gyűjteni a készítők most indult Kickstarter-kampányukon, melyet itt találtok. Ahhoz, hogy a második epizód úgy készüljön el, ahogy az megálmodták, 150.000 dollárra van szükségük, a történet teljes lezárásához (öt, egyenként egy egész órás) részt készítenének el, ehhez viszont nyilvánvalóan több, 750.000 dollárra van szükségük.

Ha beszálltok, ha nem, de szeretitek a Fallout világát és akad cirka háromnegyed óra szabadidőtök akkor érdemes ellátogatni a csatornára, mi pedig idebiggyesztjük a pilot első szakaszát.